Thursday, May 24, 2012

Hor - ikke ødelegge ditt ekteskap

Extramarital saker er ikke den riktige tingen å gjøre når du er gift. Ekteskapet er faktisk en sann synd, som bør unngås. Men hvis du er en person som føles som den eneste måten du er fornøyd, er gjennom saker som du har, vel du fortsatt trenger å innse hvor de kan føre også.


Ikke bare vil du muligens ødelegge ditt ekteskap, fordi hvis din ektefelle finner ut, vil de ikke nødvendigvis være forgiving og bestemmer deg for å bo sammen. Det er tilliten til den personen som du vil bryte, og muligens år av tillit kan være borte på grunn av bare én affære.


Det synes at selv om noen mennesker kan ikke stoppe fra juks, eller minst de prøver og bruke dette som en unnskyldning. Hvis du ikke er fornøyd i ekteskapet er du imidlertid ikke det bedre å bare be om en skilsmisse? Tross alt vil du ende opp sårer deg denne personen og selv og muligens lover i hele prosessen.


Hva gjør en person jukse skjønt er det alltid fordi de er ulykkelig? Ikke absolutt ikke, selv om det kan være en av de viktigste årsakene. Noen kan elsker spenningen ved en forfølgelse og å få så mange hakk som de kan i sin seng innlegg.


Selv om mange grunner kan være funnet for juks, du vet aldri hvordan din spouse eller beiler vil reagere på å finne der ute er en annen person involvert i ditt liv sammen. Det er ikke rart å finne i nyhetsrapporter av mord grunnet en ektefelle blir fanget juks. Og hva med barna om de er involvert i ekteskapet.


Vil du virkelig å skildre dine barn denne typen atferd? De bør lære at et ekteskap er om å være med én person bare, ikke sove. Alt du gjør er å skape dette barnet oppmerksom på at denne typen atferd er ok, og de kan ende opp med å gjøre samme i fremtiden.


Høyre høres ut som folk som sier alkoholisme er gått på av barna ser på, men det er faktisk fra gener de arver. Skjønt barn er påvirket av hva de ser og lære i sine hjem. Så hvorfor ikke dele opp og deretter hodet ut på byen i stedet? Ville det ikke være mye enklere enn å gjøre én partner i et ekteskap tror alt er OK?


Ekteskapet er noe som vil ødelegge partner i et ekteskap, noe som i mange tilfeller ikke engang forventet. Ja er det tider når koner eller ektemenn vil vite at det som skjer. Men mange mennesker vet ikke. Hva skjer enn i tillegg til noens verden falle fra hverandre? Lære å stole på nytt er ikke alltid lett enten. Tren dine problemer eller bestemmer deg for å gå til din egen måter, ingen andre skulle komme til en relasjon når du er gift.


Til slutt, et stort problem i mange ekteskap er ekteskapet, og det er noe som mange vil møte i sin levetid. Enten de vil ha det gjort til dem, eller de vil gjøre det til deres ektefeller. Det spiller ingen rolle om du er kvinne eller mann, du på et tidspunkt i livet ditt kan stå overfor beslutning som kan endre din ekteskap. Så neste gang noen synes å være hinting på en affære, kontroller at gjør du det riktige valget.

No comments:

Post a Comment