Friday, May 4, 2012

Hvor å lagre din relasjon etter Adultery-The skritt for å gjøre det sant

En relasjon er de svakeste er det noen gang trolig bli etter ekteskapet, men dette kan ikke være en dårlig ting. Dette høres ut som det kan være en realisering som er vanskelig å svelge, men sannheten er at tiden umiddelbart etter ekteskapet kan godt vise seg for å være en stor mulighet for deg. Dette kan også være en gang som kan ringe eller bryte en relasjon.


Ingen skal være utro mot. Som liker å være bedro? Men juks er ikke problemet, det er symptomet. Du må vite at et større problem underliggende utroskap er der du bør styre din oppmerksomhet. Lære at det er et problem med at du må adressen er bra for ditt forhold. Etter ekteskapet er på sitt svakeste ditt forhold, og er en fin anledning til å sette innsatsen i det.


Dette gir deg sjansen til å reparere ditt forhold og gjør det sterkere. Dette kan være hvor du kan lagre ditt forhold etter ekteskapet. Har du noensinne hørt si som erklærer at du ødelegge for å gjenoppbygge? Vel vanligvis etter gjør så ut kommer er bedre enn der du startet. Det er en mulighet til å gjøre forbedringer der du trodde nødvendige ingen.


Hvis du prøver å bare gå tilbake til hvordan ting var etter ekteskapsbrudd med ut å fikse ting, du vil ikke løse noen av problemene dine dypt rotfestet. Når dette skjer, vil du finne at historien skal gjenta seg. Du må starte på nytt og bygge ting tilbake opp fra bunnen. For å lagre ditt forhold etter ekteskapet dine forhold må en fullstendig overhaling. Dette er ikke valgfritt, fordi dette er den eneste måten å starte friskt og gjøre ting bedre for dere begge.


Dette kan virke teller intuitivt men det første du trenger å gjøre er å tilbringe litt tid fra hverandre. Dette er en må siden du arbeider med en etter ekteskapet situasjonen, nivået på mistro vil være høy og tanken på å la din partner ut av syne selv for et øyeblikk kan være helt ute av spørsmålet. Gjør dette vil tillate du å sette ting i perspektiv såvidt ditt forhold går. Tiden fra hverandre lar deg se din relasjon fra en alternativ visning og er en uunngåelig trinn i reparasjonen.


Den neste tingen du trenger å gjøre er å innse at det faktum at de ble sover med noen foruten du ikke var problemet i ditt forhold som førte til ditt ferie-opphold opp. Du begge må finne ut nøyaktig hva problemet var for å lagre ditt forhold etter ekteskapet. Du m├ñ fikse dypt ned problemet som ble lurking bak juks. Denne oppgaven må gjøres din prioritet.


OK, når du har gjort disse tingene, er det tid for deg å starte forholdet. Nøkkelen er å gjøre det fra begynnelsen. Lat som du nettopp møtte. Oppføre seg som om du ikke kjenner hverandre, som dine bare komme til kjent med hverandre. Starte akkurat som om du var dating noen andre på nytt. Ta tid å gå på datoer. Du skal behandle dette som en ny relasjon, fordi hvis du vil lagre ditt forhold etter ekteskapet, må du være villig til å sette alt bak deg et fokus på deling nye opplevelser; en ny start.


Til tross for det faktum at du bygger en fornyet relasjon etter ekteskapet, trenger du ikke å glemme om problemene som gjorde alt dette komme om. Vær oppmerksom på at tanken er å ha et bedre forhold enn før, ikke å ha samme forhold. For å oppnå dette må du Vokt dere for å gjøre de samme feilene.


Husk, det er hjelp tilgjengelig der ute, og å være åpen for å finne det kan være en god ting å gjøre for å løse ditt forhold. Å gjenoppbygge en relasjon etter at ekteskapet ikke er enkle, men hvis du er viet til arbeider ting ut med personen du elsker, vil det være en av de mest hensiktsmessig tingene du kan nå for.

No comments:

Post a Comment