Tuesday, May 29, 2012

Fusk kjæreste Test - finne ut hvis din kjæreste er juks på du med dette enkel Test

Dette er den ultimate juks kjæreste testen som er tenkt å fortelle deg om din kjæreste kan være i loven av å lyve for deg. Tenk hardt om den senere tid å se hvis din kjæreste viser noen av tegnene på juks.


Hvis du tror at din kjæreste kan være bedrager opp på deg, så du virkelig trenger å tenke gjennom alle den senere tid og se hvis noen av disse ting høres kjent for deg:


* Han har tatt en plutselig interesse for sin opptreden etter ikke å være veldig opptatt med det før.
* Han har begynte å arbeide ut mer: Hvis partneren var tidligere disinterested i spiffing opp for deg, eller å bli kvitt øl gut, men nå har han forvandlet til en bodybuilder, være opptatt.
* Han er å kjøpe nye klær eller endre hans stil: kanskje han normalt wore jeans og en rippede opp 10 år gammel t-skjorte, men nå er han styling. Er du lurer på?
* Han plutselig blir veien bedre for deg: har hans hele holdning slått litt sunnier at normal?
* Han plutselig blir veien jerkier til deg: ikke synes han å ta vare på dine følelser, eller hvis han gjør du sint?
* Han synes å være skjuler sin mobiltelefon eller tar en masse tekstsider, som han også skjuler: når noen begynner å skjule sin mobiltelefon, du kan satse de er juks på deg.
* Han kommer hjem sent fra arbeid eller tar senere møter: har han blitt en workaholic når han aldri har vært før?
* Han starter snakker om en ny kvinnelig venn på jobb: Hvis en annen kvinne begynner å få nevnt mye, det er noe som skjer. Menn snakk ikke uendelige om deres kvinner venner.
* Han gå uten spørsmål eller å bli veldig sint når du spørsmålet ham om disse endringene: Defensiveness er et sikkert tegn.
* Han tar mer forretningsreiser enn normalt: tror av hvor mye enklere det er for noen å lure når de er ute av byen.
* Du lukt en annen parfyme på hans klær... eller på ham: med mindre han er å snu til en kvinne, han ikke bør være seg parfyme.
* Frekvensen av kjønn har uansett borte ned eller opp måte: han er utslitt fra andre kvinnen eller raring å gå fra å være oversexed.
* Han starter plutselig kjøpe deg en masse tilfeldige gaver (ikke på helligdager)


Hør her, vil ingen bli spilt for en tosk, og du trenger ikke å enten! Det er høyere tech måter å finne ut om din boyfriend bedrar. Når du ta denne testen for juks kjæreste, har du lurt på om du trenger å forfølge dine bekymringer og ta ekstra forholdsregler for å beskytte deg selv.


Det finnes en rekke trinn å sjekke dette ut, og du vil beholde din relasjon når du vil gjøre dette. Husk bare en stor ting: vises ikke desperat fordi du aldri vil vinne ham tilbake ved å se patetisk.

No comments:

Post a Comment