Tuesday, May 22, 2012

To typer Extramarital saker, og begge er dårlig

Det finnes to typer extramarital saker. En er en fysisk affære, og den andre er en emosjonell affære. Under kategorien av emosjonelle finnes det flere forskjellige typer saker.


Et spørsmål som du ofte hører er hvilken som er mer skadelig for ditt ekteskap. Ekspertene vil fortelle deg at emosjonelle saken er den mest ødeleggende. Ektefelle som er involvert i extramarital affære kan ha utviklet slike følelser bond med den andre personen som de ikke lenger har følelser for deres ektefelle.


De kan være klar for en skilsmisse slik at de kan bli med den andre personen hele tiden. Spesielt hvis den andre personen er enkelt.


Hvis din ektefelle har en rent fysisk affære kan det hende at du kan lagre din ekteskap Hvis du vil at. Det store problemet med fysiske saker er at noen ganger ektefelle virkelig liker å bli med forskjellige personer seksuelt og ønsker ikke å gi den. Du må kanskje få noen virkelig god rådgiver for ektefellen din å få dem gi opp de fysiske saker.


Dens en avhengighet for noen mennesker.


Normalt utvikle en person som elsker rent fysisk saker ikke en følelsesmessig tilknytning med den andre personen. Disse typer saker som vanligvis kjører sine kurs i ca seks måneder eller mindre. Så du ser på den gode siden (Hvis det finnes en) flere ting kan skje:


. Det kan være en en gang ting for din ektefelle.


. Det er en anstendig sjanse ekteskap kan lagres.


. Siden det er ingen emosjonelle vedlegg som han eller hun kan ta det bort hvis de tror du er på dem.


. Din ektefelle ønsker ikke en skilsmisse på dette punktet. Selv om du kan Hvis du får bevis.


. Ekteskapet nødvendig sannsynligvis noe profesjonell hjelpe vite årsakene til hans fysiske affære, og for å forhindre at det skjer på nytt.


En emosjonell affære er i utgangspunktet en utveksling av personlige opplysninger på noen nivå. Emosjonelle saker utvikle oftest på jobben selv om nå med datamaskiner og alle dating nettsteder det enkelt for din ektefelle å ha en online affære. En online affære er en annen form for en emosjonell affære. Jeg går inn i online saker i mye større detalj i forskjellige deler på området.


Emosjonelle saker er svært farlig å din ekteskap!


Noen mennesker vil prøve å fortelle deg en emosjonell affære er ufarlig. Men eksperter vil fortelle deg at emosjonelle saker true den følelsesmessige bånd mellom en mann og hustru. Samme ekspertene vil fortelle deg emosjonell forbindelse mellom en juks ektefelle og hans eller hennes partner, er definitivt mer farlig å ekteskapet enn en rent fysisk affære.


Emosjonelle saker kan oppstå ved intime korrespondanse mellom to på mobiltelefonen eller Internett. Ekstreme faren for en emosjonell affære er at det kan slå inn i en enkemann med den andre personen, eller at det kan føre til fysisk etter at de har utviklet den dype bånd mellom hverandre.


Dette kan være en død setning for din ekteskap når din ektefelle er involvert følelsesmessig og fysisk i en extramarital affære.

No comments:

Post a Comment