Thursday, May 10, 2012

Elementene i noen 419 svindel

Hvis du har noen gang få uønskede e-postmeldinger som tilbyr en stor mengde penger, tro om igjen! Det er mye svindel skjer i Internett, og en av dem er 419.


Internett-Smart 419 menn bruker rutinemessig e-post til kilde ut og målrette sine ofre. Tilgjengeligheten av e-post-fangst programvare har raskt slått denne lokale scamming virksomhet i en av de største næringene som spenner over hele verden. Fra Amerika til Europa, og selv til Asia og Australia sende disse 419 scammers ut sine standarden deceiving e-post til en adresseliste som de samlet online.


Bærer sin standard, om enn falsk informasjon og deres svindel historier de sender ut disse e-postene fra internettkafeer å skjule sin identitet. De masse-send e-post selv om mottakerne vil være tilbøyelig til å tenke det ble sendt bare til dem.


419 Svindel har flere elementer. Det ville være lurt å ta en titt og se på dem og bli guidet tilsvarende.


Falske sjekker. Bedragere bruker vanligvis falske sjekker når det er nødvendig å få feilaktig fortrolighet og tillit av ofre. Denne ordningen tar ofte nytte av float. Float er denne perioden av tiden det tar for en sjekk å fjerne. Float kan ta alt fra 7-10 dager for lokale clearing sjekker, kan det noen ganger ta måneder spesielt når håndtere utenlandske banker. Som er vanlig praksis i USA og i noen andre land, er bankene å gjøre midler tilgjengelig for innskyteren i maksimalt fem banktjenester dager om tømming prosessen er fullført. Det kan ta alt fra tre dager til flere måneder på å bli oppdaget bedrageri.


Untraceable kommunikasjonslinjer. Scammers vanligvis kommunisere anonymt, nesten untraceable, så det ville være vanskelig å spore dem. Se opp for:
• Webbaserte e-postkontoer. Mange gratis webmail-tjenester krever ikke gyldig informasjon for å identifisere registreringer forespørsler. Slike webmails brukes ofte som de kan være oppsett i minutter og kan åpnes i internettkafeer.


• Email kapre. Scammers e familie, venner og selv de ansatte i legitime kontoinnehaveren å svindle dem. De posere som en venn trengte hjelp, sende e-post fra en kjent konto. De stjele vanligvis logikk beskjed vanligvis ved phishing virus.


Falske webområder. E-postbaserte scammers som ønsker å forbedre sine "troverdighet" bruke falske webområder. Disse webområdene kan imitere virkelig de som PayPal, Ebay og bakervarer nettsteder. Etterligne webområder er normalt gjøres for phishing. Men siden det deres mål er å lokke ofre å gjøre pengeoverføringer gjennom lovlige midler, kan de opprette et helt falskt webområde for et fiktivt bank som passer deres formål.


Invitasjon til å besøke. Ofre noen få invitasjoner til å besøke et land og angivelig møte med reelle eller late som myndigheter. Ofre som faller for denne knep er holdt for løsepenger. I noen tilfeller er de smuglet inn i landet, og truet med å gi opp mer penger for straff av å være i landet uten offisielle dokumenter. Noen offer vind opp døde når løsepenger ikke er oppfylt.


Det er andre elementer i denne bransjen som folk må vite. Men det viktigste å huske er å ikke være for tillitsfulle. Det er menneskelig å ønske å være rik, men det er alltid godt å huske at det er ingen snarvei til den. Hvis det høres for godt til å være sant, så det må være for godt til å være sant.

No comments:

Post a Comment