Wednesday, May 9, 2012

En oversikt over 419 svindel

Har du noensinne mottatt uønskede e-postmeldinger som er lovende millioner? Det kan være en svindel. 419 er en svindel, en organisert gruppe som opererer gjennom Internett og victimizes tusenvis av uvitende preys. Les videre og Finn ut hvordan svindel slikt arbeid.


Internett sikkert gjort over hele verden kommunikasjon raskere og enklere, men det har sin downsides, som svindel. Scammers har gjort en stor bedrift ut av defrauding intetanende ofre som ser etter enkle penger online. Den har reist varslingsnivåer allerede etter mange harrowing historier av ofre. Det har også hevet informasjon stasjoner å informere folk, og hindre dem fra å bli de neste preys.


419 er delen av den nigerianske straffelov som sier det er ulovlig å skaffe penger falskt. Det var bare håndheves nylig. Når olje-basert nigerianske økonomien begynner å komme ned på 1980-tallet, sett tusenvis av Nigerians til Internett for å gjøre raske dollar i en desperat dårlig økonomi. Det pleide å være en langvarig scamming prosess som involverer bruk av brev, faks og teleks i tidlig til midten av 1990-tallet nå mer bruk av e-post. E-post og Internett har endret en lokal svindel aktivitet til en Nigerias største eksportprodukter som forvandlet 419 menn til lokale helter og kjendiser.


419 Svindel begynner vanligvis med en e-post eller et brev om at mottakeren har blitt nøye valgt ut av tusenvis å motta store Betal-offs. Sannheten er, ble det likt email sendt til tusenvis av andre prospekter. Disse e-postene bære fengende emnelinjer.


Avsenderen normalt ville presentere seg som en person som er do til noen konfidensiell informasjon og trenger tilsynelatende monetære hjelp. Scenariene og deres situasjoner varierer, men de vanligste som ville normalt kommenteringen ikke krevde innskudd i millioner i noen bank i Nigeria. Disse summene er tilsynelatende igjen av uheldige oppløsning av innskyteren og hans neste av slektninger. Avsenderen ønsker å ha offeret posere som juridiske fordringshaveren, en rettmessige arvingen til formue før det blir tilbake til statskassen. Forslaget ville ende opp med å få en stor del av fortune for hans tjenester, vanligvis ti til førti prosent-mottaker.


Noen ganger, portrettere scammers seg selv som arvinger (kone eller sønn) til en avsatte leder eller diktator som har amassed store stjålet rikdom; noen ganger, senior bank offiser som vet eller en døende klient med ingen slektninger som tilfeldigvis har millioner med dem. en skadet offisielt som har lyktes i statsobligasjoner millioner; en skattejakt soldat som snublet over en stash gull i ørkenen eller lignende ting.


Scamming bedriften er så stort i Nigeria. Det er faktisk profesjonelt organisert operasjoner. De har fikk arbeider faksnumre, telefonlinjer og kontakter på offentlige kontorer. Utsiktene undersøker tilbudets bakgrunn ofte finne bitene passer perfekt sammen. Disse profesjonelt organiserte kriminelle victimizes ofte investorer og store bedrifter raking i millioner i kontanter for seg selv. Mange av scammers er mindre organisert og har ikke tilgang til slike tilkoblinger men er fortsatt ganske overbevisende å, og å svindle klarer middelklassen personer og små bedrifter.


Angivelig, grunnen til hvorfor disse svindel skrur ut å være vellykket ventures er at mange unge, dårlig men datamaskinen avanserte Nigerians som ønsker å foreta en rask buck finne mange grådig ofre like ivrig etter å bli rik raskt.

No comments:

Post a Comment