Monday, May 28, 2012

Ekteskapelig utroskap, kilden til smerte

Av alle årsakene til ekteskapelig splid og sammenbrudd, kanskje er utroskap den mest smertefulle. Utroskap er brudd på den helligste av alle vows, ekteskap vows.


Hvorfor er utroskap slik en smertefull opplevelse? La oss følge livene til Joe og Sue for å finne noen nøkler til smerte.


Joe og Sue vokste opp ved siden døren til hverandre i forsteder. På high school begynte de å dato og midway gjennom college Joe be Sue å gifte seg med ham. Til denne union ble født tre barn, to gutter og en jente.


Penger ble noen ganger stramt som barna begynte å vokse eldre slik at Joe begynte sent på kontoret for å få endene møtes. Noen måneder senere Sue lagt merke til at penger var like stramt eller strammere selv om Joe jobbet veldig sent nesten hver kveld. Når hun nevnt dette Joe, etterfulgt av en stor kamp, og Joe igjen.


Noen dager senere etter Joe hadde avkjølt av litt, han kalt Sue å be om unnskyldning og innrømmet at han hadde begått ekteskapelig utroskap. Han hadde ikke jobbet sent netter. Han enige om å søke rådgiving og ønsket å utarbeide ting.


Sue var heartbroken og pass på at hun ville alltid være i stand til å tilgi Joe. Personen hun hadde kjent for det meste av sitt liv var ikke mannen hun trodde at han hadde vært. Hun hadde klarert med henne dypeste hemmeligheter hadde forrådt henne og hun var dypt vondt.


Vi ønsker en historie å avslutte lykkelig noensinne etter, men har ikke mange ganger historier som disse lykkelige avslutninger. Mange ganger vondt er så dypt og mistillit er så innpodet at ekteskap er brutt, og ender opp i skilsmisse.


Helst i fremtiden, er at Joe sent til middag, disse gamle følelsene begynne til overflaten igjen. Har han funnet noen andre? Når han blir irritert på situasjonen, kan Joe være fristet til å flykte til et annet sted uten alle presset av hjem.


Et sted underveis, kan venner og familier finne ut hva som har skjedd. De kan også føler vondt og vennskap, kan også være brutt.


Hvis opplevelsen slutter i skilsmisse, befinner barn seg trukket mellom hver overordnede. Noen ganger en eller den andre av foreldrene flytter til et fjerntliggende sted og barn bare har mulighet til å visjon under somre eller skolen pauser. Selv om foreldrene er advart om ikke å skilsmisse deres barn, barn føler meg oppgivelse. Smerten av utroskap fortsetter å vokse.


Selv om Sue re-marries eller finner en annen signifikante andre, fortsette tvil fra første forholdet å hindre hennes fritt dele hennes følelser siden hun har allerede blitt forrådt én gang.


Joe finner at hans inntekt, som var allerede blir strukket tynn, er nå delt mellom hans nye hus og som familien hans tidligere. Han betaler en dyre pris for hans ekteskapelig utroskap. Han finner også at han har problemer med tillit. Det er ikke at han ikke kan stole på andre. Joe har problemer med å stole på seg selv.

No comments:

Post a Comment