Friday, May 25, 2012

Tegn som han er juks

En av de store tegnene som han er juks vanligvis dreier rundt hans arbeid.Hvis din ektefelle plutselig begynner komme hjem fra arbeid sent, og han har aldri gjort dette før, kan dette være en indikator som han er juks på jobb. Han kan også forlate Hjem tidligere i morgen for å gå på jobb, eller bare går å jobbe på ulike timer når han pleide å jobbe en rutinemessig tidsplan.


Jeg har jobbet tilfeller der ektefelle ville la hjem tidlig og møte sin kjæreste på en park for eksempel før du går å arbeide. Selv om han ikke var teknisk juks på jobb arbeidet dame venn han var til å møte på samme sted.


Vi vet at en affære ofte begynner på jobb fordi det er der han tilbringer mesteparten av sin tid, og gir ham den beste muligheten for å møte noen. Affairs ved fungerer vanligvis utvikle over en god lang tid. Først tror deres arbeidskollegaer de er bare venner, men etter en stund, blir det opplagt som er nore enn bare venner. Er deres noen på hans arbeid som vil svar på spørsmål du har ærlig?


Jeg ville ikke stole på noen på hans jobb er å hjelpe deg, men noen ganger skjer.


Vær oppmerksom på at disse faktorene, av seg selv ikke kan nødvendigvis bety at ektefellen er juks.


Han kunne faktisk jobber sent eller går å arbeide tidlig som et resultat av siste ledige stillinger på hans stedet sysselsetting, eller har en ekstra prosjekt eller tildeling. Du burde være i stand til å finne ut dette ved å spørre ham noen generelle spørsmål om sitt arbeid.


Men er dette sammen med andre tegn definitivt grunn til bekymring. En av skiltene han er juks og muligens juks med noen på jobben er hvis han er ofte ikke tilgjengelig når du prøver å nå ham på jobb. Dette kan bety at han er juks med personer utenfor kontoret og er ikke det, men kolleger er dekker for ham eller at han er juks med noen på kontoret.


Hvis han har plutselig begynte å ta mye ut av byen forretningsreiser når han aldri har gjort dette før, er det trolig grunn til mistanke. Også, hvis han begynner å ta feriedager av fra arbeid, men ikke klarer å fortelle deg og, i stedet lar deg til å tro at det var en vanlig arbeidsdag til du senere finner ut ved et uhell, beware.


Juks på arbeid kan være vanskelig å finne ut om du er veldig involvert i sitt daglige liv.


. Du snakke med ham om hans arbeid?


. Vet du hvem han jobber med?


. Er det noen kvinner på jobben som er attraktive, eller som han ville bli tiltrukket uansett grunn?


Du bør se på hans arbeid først hvis det er andre tegn som han er juks. Vær svært forsiktig om som du spørsmålet. Jeg vil bruke til å snakke med noen på jobben som en siste utvei. Det er andre ting du kan gjøre og se etter nå som du tror han har en affære.

No comments:

Post a Comment