Sunday, May 13, 2012

Hvordan fange kjæresten min er juks på Facebook eller MySpace?

Så du mistenker at din kjæreste bedrar opp på du. Problemet er du har ingen bevis for å vise. Din kvinnelige intuisjon, selvfølgelig er å fortelle deg at noe fishy skjer, og du har lært tidlig i livet, for ikke å ignorere hva dine instinkter er å fortelle deg. Så hva er det å gjøre?


Vel er det første du bør jobbe med å samle noen harde bevis å støtte ditt tilfelle. En av de beste stedene for deg å gjøre dette er på Internett, via Facebook, MySpace og noen av de sosiale nettverk områdene som bruker din kjæreste. Hvis du lurer på hvordan å fange kjæresten min er juks på Facebook eller MySpace så er denne artikkelen definitivt for deg. Her vil du lære noen av de mest effektive måtene å bruke sosiale nettverk nettsteder for å bevise (eller avkrefte) din anelse din kjæreste gjør noe bak ryggen.


Facebook og MySpace kanskje populære nettsteder fordi de lar folk til å enkelt koble til en annen. Men disse tilsynelatende sunn områder kan også brukes av din kjæreste for å hekte med andre jenter. Hvis din kjæreste har en Facebook eller MySpace regningen, som betyr han kan sees av bokstavelig talt millioner av kvinner og omvendt. Kan du bare se "potensial" at disse områdene gir spesielt for hot blooded menn? Dette er grunnen til hvorfor du bør stille deg selv, hvordan å fange kjæresten min er juks på Facebook eller MySpace? Spør, er det første trinnet i å vite sannheten.


Hvordan fange kjæresten min er juks på Facebook eller MySpace? Hvis dette er et spørsmål som du spør bør deg selv, så du vite at det ikke er så vanskelig å gjøre. Det er faktisk flere måter å gjøre det. Den første måten er å snike i din kjærestes Facebook eller MySpace regningen. Hvis du vet hans passord så er dette ganske enkelt å gjøre.


Nå er alt du trenger å gjøre er å logge på Facebook eller MySpace ved hjelp av sine kontoopplysninger og når du er i du kan nå sjekke hans meldinger og detaljene som ikke er generelt sett på når du bare viser sin profil. Legg merke til alle meldinger som han har sendt og mottatt selv de som synes "harmløse." Tross alt, kan han bruke koder til å kommunisere med hans andre jente.


Du er sikkert spør: hvordan catch kjæresten min er juks på Facebook eller MySpace hvis jeg ikke vet hans passord? Hvis det er tilfelle så det beste du kan gjøre er for å få deg en programvare det kanne utleie du spionere på din kjæreste datamaskiner og Internett aktiviteter uten å berøre hans computer.


Gjennom disse programmene vet du områder som din kjæreste har besøkt og selv de ord som han har skrevet gjennom sine viktige logging evner. De fleste av disse programmene er undetectable så din kjæreste ikke ville vite at det er allerede kjører på sin datamaskin.

No comments:

Post a Comment