Wednesday, May 30, 2012

Jeg så ektemannen juks - burde jeg fortelle henne?

Det er en skjer flere ganger enn du tror! Du er ut og om hvordan du kjører et ærend, minding virksomheten din og du bump i en venner mann, og han er med noen han ikke har antar for å være med. Først han se ikke deg, men du stå og du vil se og du observere at kvinnen som han er med er klart mer enn en venn. Mannen din venner har en affære, og lurer du på hva du skal gjøre neste.


Dine tanker er, som du setter deg ned med en annen venn senere den kvelden med mannen din egen, du fortelle ham dette: "Jeg så ektemannen juks, bør jeg fortelle henne?"


Din mann advarer deg mot sier noe, men årsakene til at han lister er gyldige, men fremdeles din dilemma råder, og du ikke vet hva du skal gjøre på best.


Her er noen av hva din mann kan har sagt til deg:


"Jeg så henne Husband bedrager opp" - skyte Messenger


Fortelle intetanende kona betyr at du kan ende opp med å ha begge fat blasted på deg fra en kone som ikke er klar til å innse hva hennes ektefelle er opp. Hun kan har bygget seg selv et trygt liten emosjonelle cubby hull der hun går og skjuler fra virkeligheten av sitt liv. Alle som forsøker å ødelegge henne ut av at cubby hullet, i virkeligheten av hva er er faktisk kommer på, det kommer til å få det!


Pluss, spør deg selv dette, hun kommer til å tro hva du sier til henne? Igjen er fornektelse et kraftig verktøy når du er på et sted for desperat.


"Jeg så henne Husband bedrager opp" - er du klar For Mayhem?


Hvis du fortelle henne og hun konfronterer ham med hva hun er oppdage, ganske mye er du garantert å ha navnet ditt kastet rundt i påfølgende mayhem.


Igjen, du kan ende opp som slemmingen som to av dem samle mot, og slå på deres sinne og området på. Så før du går hopping i å gjøre spør de rette tingene deg selv hvis du er klar til å være høsten fyren for sine woes.


"Jeg så henne Husband bedrager" - men det er ikke min Business


Mange mennesker står overfor hva å gjøre etter at vitne noe de ikke burde ha, ta den holdning at det ikke er deres virksomhet, og de er ikke å bli involvert. Som er helt forståelig gitt hva som kan skje hvis du fortelle intetanende kone.


Hvis du bestemmer deg for at du heller ville være ute av det slå ikke deg opp og få dårlig samvittighet for avgjørelsen. Du er ikke ansvarlig for andres valg eller beslutninger.


"Jeg så henne Husband bedrager opp" - bør jeg ha en rolig Word med ham?


Dette er løsningen som mange mennesker vil opt for for mange. Å ha et privat ord med juks mannen å advare ham at du kjenner, og at han bedre fikse og enten avslutte saken eller fortelle sin kone, er ikke en dårlig strategi for å melde deg på.


Den fjerner du fra full på brann og vrede av kone, men snakker med juks mannen også gjør at du føler at du faktisk har gjort noe!


Uansett hva du velger å gjøre i et dilemma som dette, må du kontrollere at tror du virkelig klart, lang og hard før du bestemmer deg for å gjøre hva du vurdere ' rette!' Hva du så eller tror du så, plutselig kanskje ikke så svart-hvitt!

Tuesday, May 29, 2012

Fusk kjæreste Test - finne ut hvis din kjæreste er juks på du med dette enkel Test

Dette er den ultimate juks kjæreste testen som er tenkt å fortelle deg om din kjæreste kan være i loven av å lyve for deg. Tenk hardt om den senere tid å se hvis din kjæreste viser noen av tegnene på juks.


Hvis du tror at din kjæreste kan være bedrager opp på deg, så du virkelig trenger å tenke gjennom alle den senere tid og se hvis noen av disse ting høres kjent for deg:


* Han har tatt en plutselig interesse for sin opptreden etter ikke å være veldig opptatt med det før.
* Han har begynte å arbeide ut mer: Hvis partneren var tidligere disinterested i spiffing opp for deg, eller å bli kvitt øl gut, men nå har han forvandlet til en bodybuilder, være opptatt.
* Han er å kjøpe nye klær eller endre hans stil: kanskje han normalt wore jeans og en rippede opp 10 år gammel t-skjorte, men nå er han styling. Er du lurer på?
* Han plutselig blir veien bedre for deg: har hans hele holdning slått litt sunnier at normal?
* Han plutselig blir veien jerkier til deg: ikke synes han å ta vare på dine følelser, eller hvis han gjør du sint?
* Han synes å være skjuler sin mobiltelefon eller tar en masse tekstsider, som han også skjuler: når noen begynner å skjule sin mobiltelefon, du kan satse de er juks på deg.
* Han kommer hjem sent fra arbeid eller tar senere møter: har han blitt en workaholic når han aldri har vært før?
* Han starter snakker om en ny kvinnelig venn på jobb: Hvis en annen kvinne begynner å få nevnt mye, det er noe som skjer. Menn snakk ikke uendelige om deres kvinner venner.
* Han gå uten spørsmål eller å bli veldig sint når du spørsmålet ham om disse endringene: Defensiveness er et sikkert tegn.
* Han tar mer forretningsreiser enn normalt: tror av hvor mye enklere det er for noen å lure når de er ute av byen.
* Du lukt en annen parfyme på hans klær... eller på ham: med mindre han er å snu til en kvinne, han ikke bør være seg parfyme.
* Frekvensen av kjønn har uansett borte ned eller opp måte: han er utslitt fra andre kvinnen eller raring å gå fra å være oversexed.
* Han starter plutselig kjøpe deg en masse tilfeldige gaver (ikke på helligdager)


Hør her, vil ingen bli spilt for en tosk, og du trenger ikke å enten! Det er høyere tech måter å finne ut om din boyfriend bedrar. Når du ta denne testen for juks kjæreste, har du lurt på om du trenger å forfølge dine bekymringer og ta ekstra forholdsregler for å beskytte deg selv.


Det finnes en rekke trinn å sjekke dette ut, og du vil beholde din relasjon når du vil gjøre dette. Husk bare en stor ting: vises ikke desperat fordi du aldri vil vinne ham tilbake ved å se patetisk.

Monday, May 28, 2012

Ekteskapelig utroskap, kilden til smerte

Av alle årsakene til ekteskapelig splid og sammenbrudd, kanskje er utroskap den mest smertefulle. Utroskap er brudd på den helligste av alle vows, ekteskap vows.


Hvorfor er utroskap slik en smertefull opplevelse? La oss følge livene til Joe og Sue for å finne noen nøkler til smerte.


Joe og Sue vokste opp ved siden døren til hverandre i forsteder. På high school begynte de å dato og midway gjennom college Joe be Sue å gifte seg med ham. Til denne union ble født tre barn, to gutter og en jente.


Penger ble noen ganger stramt som barna begynte å vokse eldre slik at Joe begynte sent på kontoret for å få endene møtes. Noen måneder senere Sue lagt merke til at penger var like stramt eller strammere selv om Joe jobbet veldig sent nesten hver kveld. Når hun nevnt dette Joe, etterfulgt av en stor kamp, og Joe igjen.


Noen dager senere etter Joe hadde avkjølt av litt, han kalt Sue å be om unnskyldning og innrømmet at han hadde begått ekteskapelig utroskap. Han hadde ikke jobbet sent netter. Han enige om å søke rådgiving og ønsket å utarbeide ting.


Sue var heartbroken og pass på at hun ville alltid være i stand til å tilgi Joe. Personen hun hadde kjent for det meste av sitt liv var ikke mannen hun trodde at han hadde vært. Hun hadde klarert med henne dypeste hemmeligheter hadde forrådt henne og hun var dypt vondt.


Vi ønsker en historie å avslutte lykkelig noensinne etter, men har ikke mange ganger historier som disse lykkelige avslutninger. Mange ganger vondt er så dypt og mistillit er så innpodet at ekteskap er brutt, og ender opp i skilsmisse.


Helst i fremtiden, er at Joe sent til middag, disse gamle følelsene begynne til overflaten igjen. Har han funnet noen andre? Når han blir irritert på situasjonen, kan Joe være fristet til å flykte til et annet sted uten alle presset av hjem.


Et sted underveis, kan venner og familier finne ut hva som har skjedd. De kan også føler vondt og vennskap, kan også være brutt.


Hvis opplevelsen slutter i skilsmisse, befinner barn seg trukket mellom hver overordnede. Noen ganger en eller den andre av foreldrene flytter til et fjerntliggende sted og barn bare har mulighet til å visjon under somre eller skolen pauser. Selv om foreldrene er advart om ikke å skilsmisse deres barn, barn føler meg oppgivelse. Smerten av utroskap fortsetter å vokse.


Selv om Sue re-marries eller finner en annen signifikante andre, fortsette tvil fra første forholdet å hindre hennes fritt dele hennes følelser siden hun har allerede blitt forrådt én gang.


Joe finner at hans inntekt, som var allerede blir strukket tynn, er nå delt mellom hans nye hus og som familien hans tidligere. Han betaler en dyre pris for hans ekteskapelig utroskap. Han finner også at han har problemer med tillit. Det er ikke at han ikke kan stole på andre. Joe har problemer med å stole på seg selv.

Sunday, May 27, 2012

Gjenlevende utroskap med litt hjelp

Alle ekteskap truffet en bump i veien fra tid til annen. De fleste ting som skjer er mindre forekomster som er lett forgivable. Selv om vi holder en grudge eller få vondt våre følelser, kan vi vanligvis se forbi det vondt eller midlertidige ubehag i vårt ekteskap. Ekteskap er en hellig obligasjon som bør bli inngått med ekte av intensjoner. Dette gjelder, uansett hvem du er eller hva din religiøse tro. Gjenlevende utroskap er en av de vanskeligste og mest ødeleggende hendelsene som kan ta et ekteskap.


Mer enn halvparten av ekteskap som utføres hvert år vil ende opp i skilsmisse. Hvis du har vært gift med tidligere, dobbel igjen sjansene for sinne igjen. Med statistikk sånn er det virkelig vanskelig å forstå hvorfor noen skulle ønske å bli gift, noen ganger. Selvfølgelig, realisere vi grunn-kjærlighet.


De sier at ekte kjærlighet kan overvinne alle. Du kan bli tvunget til å stille spørsmål til denne clich�. Når du blir utsatt for din ektefelle utroskap, kan du stille spørsmål ved alt som noensinne har gått mellom to av dere. Du kan finne deg selv som ønsker å skade din spouse eller beiler deres. Det er ingen svar i vold eller hevn. Disse er midlertidige cures til en emosjonell mareritt som bare vil gjøre alt verre i slutten.


Du har blitt skadet, Det er ingen vei rundt som. Hvis du elsker din ektefelle nok å prøve å gjøre ting fungerer til tross for hans eller hennes utroskap, skal du trenger hjelp. For å arbeide gjennom problemer, vil du måtte søke profesjonell hjelp, fortrinnsvis fra en lisensiert marriage rådgiver. Ekteskap rådgivere har det som trengs for å hjelpe deg med å gjennomarbeide dette enormt vanskelig tid i livet ditt og ditt forhold.


Du skal ha sinne og hat i ditt hjerte, når du har blitt lurt på. Hvis du følte ingenting når du lært av utroskap, og sannsynligheten er høy at du vil være følelsen dem til slutt. Jo lenger holder du å disse negative følelser; de vil bokstavelig fester inne i deg. Du kan bli fysisk syk med en rekke plager fra å holde dine følelser innenfor.


Søk profesjonell hjelp hvis du er involvert i et forhold der utroskap har oppstått. Den eneste måten du vil være gjenlevende utroskap er Hvis du sitte ned en på en og individuelt med en terapeut og håndtere situasjonen. Du kan ikke komme gjennom tanken prosessen alene. Du trenger noen til å hjelpe du Verbaliser dine følelser, og må du noen til å fungere som dommeren over tvisten.


Hvis du er virkelig interessert i gjenlevende utroskap, er det mye arbeid som må gjøres. Først av alt, må du forstå årsaken til utroskap. Det er ikke et problem med svart-hvitt. Din ektefelle eller glad kan forsøke å gi tvetydig årsakene til situasjonen til har skjedd, men du trenger for å få til bunnen av ting.


Hvis du virkelig vil fortsette i forholdet, vil du måtte til slutt tilgi vondt du har vært forårsaket. La gå av vrede og harme kan være en vanskelig om ikke umulig oppgave. Å gjenoppbygge tillit tar tid. Du kan aldri være i stand til å stole på din ektefelle fullt, på nytt. Disse er alle ting du må vurdere før du bestemmer deg for at ting til siste. Få en god rådgiveren og se hva som skjer.

Saturday, May 26, 2012

Internett juks - hvordan å fange din ektefelle

Internett juks har skyrocketed i de senere år grunnet samtalerom, instant messenger, porno nettsteder og online dato-områder. Din ektefelle kan finne ganske mye hva de er ute etter i en partner uten å forlate sine hjem eller kontor.


Denne samme datamaskin som gjør online juks enkelt for din partner kan også være hva bringer dem ned. Hvis din ektefelle får på datamaskinen etter at du går til sengs om kvelden og alltid synes å være å få av datamaskinen så snart du går i rommet kan du sjekke ut datamaskinen og se hvis din ektefelle er på Internett juks.


Ikke alle folk møte mennesker i person som de er pålogget juks med. Noen er innhold å chatte og bare jukse online. Så spørsmålet er er juks ved bare å snakke med noen på Internett. Vel tror jeg de fleste ektefeller blir enig det er. Spesielt hvis webkameraer tiltre lek.


Din datamaskin er et utmerket verktøy du kan bruke til å bevise at ektefellen er juks. Datamaskinen kan også vise seg for å være uvurderlig som bevis som kan brukes hvis du har å gå til domstolen.


Du kan se i historikken på datamaskinen. Dette kan gjøres på en rekke måter.


Én måte å se de siste nettsteder besøkt, er å åpne Internet Explorer-leseren på datamaskinen. Klikk på miste ned pilen ved siden av webadressen. Dette vil avdekke de siste områdene ble besøkt, og kan gi deg en ide hvis det er Internett som juks går på.


Men dont stoppe der.


Den andre måten å finne nettsteder besøkt, er å åpne Internet Explorer-leseren, og klikk på historie/knappeikonet på nettleseren. Hvis du synes at det er ingenting i historien, og du vet at din ektefelle har vært på Internett, har han trolig slettet historien og du bør kontrollere de midlertidige filene og kontrollere papirkurven.


Du kan kontrollere de midlertidige filene ved å klikke på "verktøy" og deretter "Alternativer for Internett" og deretter "Innstillinger" og "vise filer". Filnavn som navn har blitt besøkt vises. Dette vil gi deg en idé om hva hans aktivitet har vært på Internett. Det viser også når han sist besøkte nettstedene.


Vier spesiell oppmerksomhet til disse områdene ble besøkt sent på kvelden, etter at du har gått til sengs, da du ikke var hjemme. Se også for dating områder, samtalerom og porno nettsteder. Dette er hvor de fleste Internett juks oppstår.


Hvis du finner noe mistenkelig, finnes det en måte du kan spore alle tastetrykk som er gjort på datamaskinen. Dette kan gjøres ved å legge ved en enhet, for eksempel en keylogger til datamaskinen eller ved å installere spion programvare på datamaskinen. Begge disse registrerer alle tastetrykk som er gjort på datamaskinen som du kan vise senere. Du kan også skrive ut dette og lagre den som bevis på hans online juks.


Dette er en utmerket måte å ikke bare for å se hvilke områder som han besøkte men akkurat det han skrev mens besøke dem. Spion-programvare i utgangspunktet tar et øyeblikksbilde, slik at du kan lese hver e-post sendes og mottas.


Hvis din ektefelle besøkt en datingside, kan du bestemme hvordan han interaksjon på området. Hvis han sendte e-postmeldinger på datamaskinen kan du lese disse også. Du kan også lese e-post som er sendt til din ektefelle.


Spion programvare og tastetrykk logger er begge gode enhetene for å avgjøre om din ektefelle er involvert med Internett juks.

Friday, May 25, 2012

Tegn som han er juks

En av de store tegnene som han er juks vanligvis dreier rundt hans arbeid.Hvis din ektefelle plutselig begynner komme hjem fra arbeid sent, og han har aldri gjort dette før, kan dette være en indikator som han er juks på jobb. Han kan også forlate Hjem tidligere i morgen for å gå på jobb, eller bare går å jobbe på ulike timer når han pleide å jobbe en rutinemessig tidsplan.


Jeg har jobbet tilfeller der ektefelle ville la hjem tidlig og møte sin kjæreste på en park for eksempel før du går å arbeide. Selv om han ikke var teknisk juks på jobb arbeidet dame venn han var til å møte på samme sted.


Vi vet at en affære ofte begynner på jobb fordi det er der han tilbringer mesteparten av sin tid, og gir ham den beste muligheten for å møte noen. Affairs ved fungerer vanligvis utvikle over en god lang tid. Først tror deres arbeidskollegaer de er bare venner, men etter en stund, blir det opplagt som er nore enn bare venner. Er deres noen på hans arbeid som vil svar på spørsmål du har ærlig?


Jeg ville ikke stole på noen på hans jobb er å hjelpe deg, men noen ganger skjer.


Vær oppmerksom på at disse faktorene, av seg selv ikke kan nødvendigvis bety at ektefellen er juks.


Han kunne faktisk jobber sent eller går å arbeide tidlig som et resultat av siste ledige stillinger på hans stedet sysselsetting, eller har en ekstra prosjekt eller tildeling. Du burde være i stand til å finne ut dette ved å spørre ham noen generelle spørsmål om sitt arbeid.


Men er dette sammen med andre tegn definitivt grunn til bekymring. En av skiltene han er juks og muligens juks med noen på jobben er hvis han er ofte ikke tilgjengelig når du prøver å nå ham på jobb. Dette kan bety at han er juks med personer utenfor kontoret og er ikke det, men kolleger er dekker for ham eller at han er juks med noen på kontoret.


Hvis han har plutselig begynte å ta mye ut av byen forretningsreiser når han aldri har gjort dette før, er det trolig grunn til mistanke. Også, hvis han begynner å ta feriedager av fra arbeid, men ikke klarer å fortelle deg og, i stedet lar deg til å tro at det var en vanlig arbeidsdag til du senere finner ut ved et uhell, beware.


Juks på arbeid kan være vanskelig å finne ut om du er veldig involvert i sitt daglige liv.


. Du snakke med ham om hans arbeid?


. Vet du hvem han jobber med?


. Er det noen kvinner på jobben som er attraktive, eller som han ville bli tiltrukket uansett grunn?


Du bør se på hans arbeid først hvis det er andre tegn som han er juks. Vær svært forsiktig om som du spørsmålet. Jeg vil bruke til å snakke med noen på jobben som en siste utvei. Det er andre ting du kan gjøre og se etter nå som du tror han har en affære.

Thursday, May 24, 2012

Hor - ikke ødelegge ditt ekteskap

Extramarital saker er ikke den riktige tingen å gjøre når du er gift. Ekteskapet er faktisk en sann synd, som bør unngås. Men hvis du er en person som føles som den eneste måten du er fornøyd, er gjennom saker som du har, vel du fortsatt trenger å innse hvor de kan føre også.


Ikke bare vil du muligens ødelegge ditt ekteskap, fordi hvis din ektefelle finner ut, vil de ikke nødvendigvis være forgiving og bestemmer deg for å bo sammen. Det er tilliten til den personen som du vil bryte, og muligens år av tillit kan være borte på grunn av bare én affære.


Det synes at selv om noen mennesker kan ikke stoppe fra juks, eller minst de prøver og bruke dette som en unnskyldning. Hvis du ikke er fornøyd i ekteskapet er du imidlertid ikke det bedre å bare be om en skilsmisse? Tross alt vil du ende opp sårer deg denne personen og selv og muligens lover i hele prosessen.


Hva gjør en person jukse skjønt er det alltid fordi de er ulykkelig? Ikke absolutt ikke, selv om det kan være en av de viktigste årsakene. Noen kan elsker spenningen ved en forfølgelse og å få så mange hakk som de kan i sin seng innlegg.


Selv om mange grunner kan være funnet for juks, du vet aldri hvordan din spouse eller beiler vil reagere på å finne der ute er en annen person involvert i ditt liv sammen. Det er ikke rart å finne i nyhetsrapporter av mord grunnet en ektefelle blir fanget juks. Og hva med barna om de er involvert i ekteskapet.


Vil du virkelig å skildre dine barn denne typen atferd? De bør lære at et ekteskap er om å være med én person bare, ikke sove. Alt du gjør er å skape dette barnet oppmerksom på at denne typen atferd er ok, og de kan ende opp med å gjøre samme i fremtiden.


Høyre høres ut som folk som sier alkoholisme er gått på av barna ser på, men det er faktisk fra gener de arver. Skjønt barn er påvirket av hva de ser og lære i sine hjem. Så hvorfor ikke dele opp og deretter hodet ut på byen i stedet? Ville det ikke være mye enklere enn å gjøre én partner i et ekteskap tror alt er OK?


Ekteskapet er noe som vil ødelegge partner i et ekteskap, noe som i mange tilfeller ikke engang forventet. Ja er det tider når koner eller ektemenn vil vite at det som skjer. Men mange mennesker vet ikke. Hva skjer enn i tillegg til noens verden falle fra hverandre? Lære å stole på nytt er ikke alltid lett enten. Tren dine problemer eller bestemmer deg for å gå til din egen måter, ingen andre skulle komme til en relasjon når du er gift.


Til slutt, et stort problem i mange ekteskap er ekteskapet, og det er noe som mange vil møte i sin levetid. Enten de vil ha det gjort til dem, eller de vil gjøre det til deres ektefeller. Det spiller ingen rolle om du er kvinne eller mann, du på et tidspunkt i livet ditt kan stå overfor beslutning som kan endre din ekteskap. Så neste gang noen synes å være hinting på en affære, kontroller at gjør du det riktige valget.

Wednesday, May 23, 2012

Juks - er ting å få mistenkelig?

Har din ektefelle plutselig begynt å være fjernt? Har de begynt å ta overtid? Har din ektefelle rask inkludert ditt engasjement eller inndata i planer som de gjør? Gjøre unnskyldninger e fra deg? Sikker, disse kan bli så mange ting, men akkurat nå er sannsynligvis ser mot dem som tegn på juks. Det er mange ektemenn og hustruer som vet om den ill følelsen når de har grunn til å tro at deres partner har en extramarital affære. Akkurat nå, du har en dårlig mistanke i gropen av magen som partneren bedrar opp på du, og det vil ikke gå bort, uansett hva du gjør. Hvordan du går om å bevise det, uten at din ektefelle vet om mistanker du har. I dag, i denne artikkel med tittelen: "Extramarital affære - juks - hvordan du skal fange en juks ektefelle," vi skal fortelle deg akkurat det du trenger å vite.


På denne dagen og alder, med teknologi blomstrende, er Internett Start peker for mange extramarital saker der ute. Du har disse praterom kalt "Gift, men ser" og de dating nettsteder er tøylesløs.


Det er ikke bare menn ser etter relasjoner utenom deres ekteskap som det er mange kvinner som ofte disse rommene også. De eskorte fora og eskorte nettsteder er uheldig, men dessverre de er populære steder for alle som tenker har en affære på deres ektefelle.


Internett spiller en stor rolle i å hjelpe ut at utro kone eller mann, og i dag, er det mange tjenester som er utformet for å spore og fange disse partnerne er ikke akkurat trofaste.


Det er online gjengivelse etterforskning tjenester som ikke trenger mye informasjon (noen ganger bare en e-postadresse), og de kan finne, spore og felle din juks ektefelle.


Sikker, kan du alltid prøve å gjøre etterforskning, eller vil du kanskje leie en profesjonell privat etterforsker å hjelpe du med mistanker din ektefelle. Hvis denne relasjonen er rent online, kan det imidlertid være en god sjanse som at du kan ta dem i loven deg.


Når det gjelder online undersøkelse tjenestene som er tilgjengelige, kommer du til å finne det enkelt å fange at ektefellen juks (og testing vannet). Gjennom en rekke undersøkelser, vil etterforskeren være ute etter din ektefelle på annonser og gift men ser type web-områder.


Som vi sa, er Internett vanligvis et utgangspunkt for at affære, så en online gjengivelse etterforskning tjeneste kan være den mest effektive og billigste måten for deg å gå rundt å fange din ektefelle.


Hvis du finner ut at din ektefelle har en extramarital affære, deretter som selvsagt betyr at ekteskapet er i trøbbel. Saken kan synes å være en kortsiktig løsning på problemer i ekteskapet, men det smarteste flyttingen rett nå ville være for deg å finne måter du kan gå om å reparere dette ekteskapet og komme tilbake i at kjærlig forhold igjen.

Tuesday, May 22, 2012

To typer Extramarital saker, og begge er dårlig

Det finnes to typer extramarital saker. En er en fysisk affære, og den andre er en emosjonell affære. Under kategorien av emosjonelle finnes det flere forskjellige typer saker.


Et spørsmål som du ofte hører er hvilken som er mer skadelig for ditt ekteskap. Ekspertene vil fortelle deg at emosjonelle saken er den mest ødeleggende. Ektefelle som er involvert i extramarital affære kan ha utviklet slike følelser bond med den andre personen som de ikke lenger har følelser for deres ektefelle.


De kan være klar for en skilsmisse slik at de kan bli med den andre personen hele tiden. Spesielt hvis den andre personen er enkelt.


Hvis din ektefelle har en rent fysisk affære kan det hende at du kan lagre din ekteskap Hvis du vil at. Det store problemet med fysiske saker er at noen ganger ektefelle virkelig liker å bli med forskjellige personer seksuelt og ønsker ikke å gi den. Du må kanskje få noen virkelig god rådgiver for ektefellen din å få dem gi opp de fysiske saker.


Dens en avhengighet for noen mennesker.


Normalt utvikle en person som elsker rent fysisk saker ikke en følelsesmessig tilknytning med den andre personen. Disse typer saker som vanligvis kjører sine kurs i ca seks måneder eller mindre. Så du ser på den gode siden (Hvis det finnes en) flere ting kan skje:


. Det kan være en en gang ting for din ektefelle.


. Det er en anstendig sjanse ekteskap kan lagres.


. Siden det er ingen emosjonelle vedlegg som han eller hun kan ta det bort hvis de tror du er på dem.


. Din ektefelle ønsker ikke en skilsmisse på dette punktet. Selv om du kan Hvis du får bevis.


. Ekteskapet nødvendig sannsynligvis noe profesjonell hjelpe vite årsakene til hans fysiske affære, og for å forhindre at det skjer på nytt.


En emosjonell affære er i utgangspunktet en utveksling av personlige opplysninger på noen nivå. Emosjonelle saker utvikle oftest på jobben selv om nå med datamaskiner og alle dating nettsteder det enkelt for din ektefelle å ha en online affære. En online affære er en annen form for en emosjonell affære. Jeg går inn i online saker i mye større detalj i forskjellige deler på området.


Emosjonelle saker er svært farlig å din ekteskap!


Noen mennesker vil prøve å fortelle deg en emosjonell affære er ufarlig. Men eksperter vil fortelle deg at emosjonelle saker true den følelsesmessige bånd mellom en mann og hustru. Samme ekspertene vil fortelle deg emosjonell forbindelse mellom en juks ektefelle og hans eller hennes partner, er definitivt mer farlig å ekteskapet enn en rent fysisk affære.


Emosjonelle saker kan oppstå ved intime korrespondanse mellom to på mobiltelefonen eller Internett. Ekstreme faren for en emosjonell affære er at det kan slå inn i en enkemann med den andre personen, eller at det kan føre til fysisk etter at de har utviklet den dype bånd mellom hverandre.


Dette kan være en død setning for din ekteskap når din ektefelle er involvert følelsesmessig og fysisk i en extramarital affære.

Monday, May 21, 2012

Hvordan kan jeg finne ut om min mann er juks Online? Svar på høyre her!

Hvordan kan jeg finne ut om min mann jeg juks online?


Internett er trolig et av de største tingene som noen gang har blitt oppfunnet. Det har tillatt å kommunisere raskere selv fra over kontinenter og det er et svært nyttig redskap for utdanning og selv i virksomheten.


Men Internett har også en mørke siden. For en, kan den brukes av utro ektemenn for å gjøre deres skitne gjerninger. Grunn av sin rekkevidde, har Internett blitt en praktisk måte for gifte menn til å møte kvinner og har en affære. Hvis du mistenker at din mann er blant dem som bruker Internett som en måte for å jukse på deg, og hvis du spør hvordan finner jeg hvis meg husband bedrar online, så du har kommet til rett sted.


Her i denne artikkelen vet du av midler for å endelig fange din mann rødt høyrehånds mens du bruker middels som tillater ham å philander i første omgang.


Bruke gamle skolen metoder for Detective. Selvfølgelig, er en av de enkleste måtene å finne ut om din mann er juks online gjennom gamle, men likevel anerkjent spionere metoder som sneaking i på mannen din datamaskin og bruker den uten hans kjennskap. Hvis du kjenner passordene til hans e-post og kontoer til sosiale nettverk nettsteder, deretter logger deg på med sin konto og Oppdag personer har vanlig correspondences med.


Selvfølgelig denne metoden kan være svært risikabelt og krever at du har en slags spionere ferdigheter å arbeide. Og hvis du ikke kjenner passordene som din mann er bruke online, så som ville kreve ekstra arbeid fra din side for å få en hånd på hans passord. Hvis din mann fanger du gjør dette, så han kunne enkelt nekte hans wrongdoings, og du vil være den som vil bli satt i et dårlig lys. Klart, hvis du ikke har tøff nok og ferdigheter nødvendig å trekke av denne stunt, så du bør bare ansette andre, mindre risikabelt metoder.


Bruker en omvendt titt opp programmet. Én av metodene mindre risikabelt tilgjengelig for befuddled kjærester er bruken av et omvendt oppslag programmet. Disse programmene kan du vet viktige detaljer om en person ved hjelp av bare hans eller hennes email. Med et omvendt oppslag programmet, kan du fastslå en persons hjemmeadresse, fødselsdag, telefonnumre og noen ganger, selv litt bakgrunnsinformasjon om emnet.


Så hvis det er et mysterium e-post som din mann alltid sender meldinger til deretter kan du enkelt finne ut hvem som eier av email er ved hjelp av denne tjenesten. Det eneste problemet med dette systemet, er det for den å arbeide, du ville nød en e-postadresse. Hvis din mann ikke er uforsiktig med har e-postadresser som ligger rundt, vil du mest sannsynlig har en hard tid å vite hvem din mann er e-post med jevne mellomrom.


Bruker en datamaskin overvåkingsprogramvare. En bedre alternativ ville være å bruke en datamaskin avlytting programvare som registrerer alle din mann aktiviteter online. Med denne typen programmet, vil du kunne vite hva nettsteder han besøker og personer som han regelmessig kommuniserer med online.


Dette er bare noen av svarene på spørsmålet hvordan finner jeg ut hvis meg husband bedrar online.

Sunday, May 20, 2012

Jeg har fanget snyting på kjæresten min - hvordan du kan vinne henne tilbake og tjene hennes tillit

Ingenting er et vanskeligere hinderet for å overvinne enn juks på kjæresten din. Hvis din kjæreste dumpet du fordi hun fanget du juks, vil du trenger å lære spesielle metoder for å få tilbake sammen. Enda viktigere, må du vite hvilke teknikker for å reparere relasjonen vil hjelpe deg med å tjene hennes tillit. Hvis du har vært utro mot din kjæreste og ønsker henne tilbake, vil det fulgte guiden hjelpe deg.


Den største grunnen en relasjon mislykkes er på grunn av juks. Utroskap har brutt opp mer langsiktige par enn noe annet. Verre, det er det vanskeligste hinderet for å overvinne med under forsøk på å komme tilbake sammen med din ex kjæreste. Vanlige teknikker for å reparere en pause vil falle woefully kort hvis du har vært utro mot din ex, og det er derfor du må løse dette faktum. Nedenfor vil jeg lære deg hva må en jente har etter at du har vært utro til henne, og hvordan å møte disse behovene. Du lærer hvordan du klatre over hindringer møtt etter at hun har tatt deg med en annen jente, og hvordan du får din kjæreste å stole på deg på nytt etter at du har jukset.


Om din ex ønsker du tilbake og er skeptisk til å gjenoppbygge ditt forhold eller hun er ikke selv snakker til deg akkurat nå, finnes det metoder for å begrense skaden skyldes du juks på kjæresten din... og å bringe henne tilbake på nytt.


Trinn 1 - la henne bli sint


Verste kampen du har noen gang vil finne sted rett etter kjæresten din finner ut du har jukset på henne. Det vil være banningen, roping, skriking, og kanskje til og med en fysisk overfall eller to. Når kjæresten din lærer du har lurt på henne, hun kommer til å rase mot verden... og du må la henne. Nå er ikke tid til å snakke henne av en hylle eller fortelle hennes "baby det er OK". Jenta er berettiget til å bli sint, og hun vet det. Sinne er faktisk tegn på en helse-relasjon, fordi jo mer hun rages jo mer hun virkelig gjør bryr seg om deg. Ved å la henne gå bananer akkurat nå, er du gir henne en stikkontakt for å tømme ut mye av sinne etter sin oppdagelse at du har vært utro.


Trinn 2 - gjør en ekte unnskyldning


Det er ingen reell hemmelig formel når det gjelder å apologizing til kjæresten din for juks på henne. Du trenger å gjøre det når ting roe ned litt, etter at hun har screamed seg. La jenta vet du er ekstremt beklager for hva som skjedde, og at du vet det var galt. Du kan ikke lage noen unnskyldninger her - du må godta fullt ansvar for saken. Ikke klandre andre jenta, ikke klandre kjæresten din... klandre ingen andre, men selv. Hvis din ex mener tar du ikke full blåst ansvar for juks enn hun aldri helt vil bli ferdig med sinne-fase. Du må be om unnskyldning og ta det som en mann.


Trinn 3 - gange fra situasjonen


Kjæresten din sannsynligvis har brutt med deg nå, og du ikke kan bekjempe henne på den beslutningen. Det svært logiske valget er hennes å gjøre alene, og prøver å snakke henne ut av det vil bare gjøre henne sint. Godta det faktum at hun har slått opp med deg, og faktisk enig med den. Som du gå bort, beklager en siste gang og fortelle henne at du ikke klandre henne en bit. Deretter la. Ditt ex må være alene fra dette punktet på, så resten av hennes sinne kan visne bort - og det vil ikke skje hvis du er fast rundt prøver å tigge om tilgivelse.


Trinn 4 - La Ex-kjæresten din være


Denne delen av avstemming prosessen er der de fleste gutta mislykkes. Forlater din ex alene betyr at du ikke kan ringe henne, e-post henne, tekst henne, eller skrive "Hei" på din exgirlfriend Facebook veggen. Alle kontakter som du gjør med henne akkurat nå er en virkelig dårlig idé, fordi din ex ønsker å se deg følelsen samme smerten hun er. Faktisk, vil hun gjerne vite at du lider. Ringer for å fortelle henne at du "føler forferdelig" er ikke lider. Men hvis du ikke er rundt i det hele tatt? Hun har å lure på om du er hjemme følelse skyld, smerte, fortvilelse og hopelessness hun føler seg rett om nå også. Forsvinne fra kjæresten din livet akkurat nå kommer til å forhindre en masse dårlige ting som hun kan gjøre hvis hun visste du var fortsatt rundt ser på henne. Hevn atferd er mest vanlig når noen vet du er der fremdeles, prøver å få henne tilbake. Så ikke vær. La din ex kjæreste håndtere pause opp alle av seg, forårsaker hennes tanker å endre fra sint på deg for juks å faktisk mangler du og lurer på Hvis du virkelig skal gå bort. Gi din ex en masse mellomrom, og hun ønsker du tilbake raskere enn hvis du smother henne med oppmerksomhet.


Trinn 5 - begrense skaden etter juks


Når det er din ex er ferdig med å være sint, gjort gråt, snakket med alle vennene hennes, og har sittet alene i henne for en stund... det er når hun kommer til å gjenopprette kontakten med deg. Dette er også der du ex kan begynne ber deg om juks, svært levende detalj. Hun sannsynligvis allerede vet hvem, men hun vil vite hvorfor. Ditt ex kan forhøre deg, ber deg om hvor du møtt denne jenta, når du så henne, og hvor mange ganger du var fysisk med henne. Her er der du trenger å nedtone mange av detaljene for saken - både for din exgirlfriend fordel, og du kanskje har for fremtiden i ethvert forhold. Lyve ikke for henne om hoveddetaljene av hva du gjorde - du må du selv opp til at del - men du kan minimere måten din ex views hele ekkel situasjonen ved å være vage, generell, og ved nedtoner hvor mange ganger du faktisk møtt denne jenta sikkert. Husk den gyldne regelen: mindre informasjon du gir henne, jo mindre din ex vil vite. Og tro meg, selv om hun ber om detaljer å rationalize juks i hodet hennes egen akkurat nå? Hun ikke vil ha en veldig sterk forlaget av saken stuck i hodet for resten av ditt forhold.


Trinn 6 - foreta en mer unnskyldning


Denne unnskyldning bør komme når røykens fjernet og støvet har avgjort, og to av dere har brukt noen god tid fra hverandre. En siste gang, bør du fortelle din ex at du er meget, meget beklager. La henne få vite at du er extemely unnskyldende om hva som skjedde, og du gjenkjenne hvor galt det var. Mest av alt, fortelle din exgirlfriend at du noensinne ikke vil jukse på nytt. Tror du hun vil tro det akkurat nå? Sannsynligvis ikke. Men hun definitivt ønsker å høre den. Noen jente som prøver å rationalize gir deg en ny sjanse ønsker å høre de ord som kommer ut av munnen. Ikke bare si dem enten... mener disse. Mer oppriktige og helt unnskyldende du er - igjen, uten å lage unnskyldninger - jo bedre du vil være. Noen jente som fortsatt har kjærlighet for deg vil du tror at din juks var en one-shot avtale. Til slutt, kan gitt nok tid, hun komme over ting og stoler på deg igjen... Hvis du vet de høyre teknikkene for å gjenoppbygge at tillit.

Saturday, May 19, 2012

Juks i relasjoner: En ærlig svar

Juks i relasjoner rears hurtful hodet overalt, og jeg skjønner ’ t har å fortelle deg det ’ s ødeleggende morder. Hva om det var et alternativ til juks i relasjoner som gjorde ikke ’ t må involvere heftig pause-ups og skilsmisse advokater; den gjorde ikke ’ t har å stave svik og uærlighet; og den gjorde ikke ’ t måtte lage fiender allierte? Og hva om dette alternativet utfordret hvordan vi definerer gull standard i relasjoner: monogamy?

Selv om kjærlighet, intimitet, sex og forhold er ofte de viktigste områdene i våre liv, de er også der vi oppleve de mest forvirring og lidelse. Juks i relasjoner er en øverst på haug med forvirring og lidelse. I tillegg modeller forholdet vi har arvet don ’ t passer oss så godt. Vi har noen verktøy og ferdigheter som å navigere relasjoner som vi er i. Eller vi kan ’ ikke synes å finne en i det hele tatt.

Juks i relasjoner er en av de mest smertefulle måtene vi “ bryte regler. ” men juks faktisk har mer å gjøre med reglene (talt og unspoken) som er delt med loven av juks, enn selve handlingen. Det er derfor avgjørende å definere fullt, og selv definere regler som vi lever ut våre relasjoner. I delen, hvorfor definere?, på nettstedet mitt, jeg snakke mer om avgjørende natur re-defining prosessen i kjærlighet for ærlig, integrous, intime relasjoner.

Juks i relasjoner: er det en ærlig svar på denne uærlig loven? Jeg vil du skal høre mer inspirert av betimelige spørsmålet om en reader og klienten nedenfor.

“ Gjør Monogamy må være re definerte for i dag ’ s par til å ha noen sjanse på lang levetid? ”

Vel, så langt som ordlisten er bekymret, monogamy har allerede en definisjon.: “ Monogamy: praksis eller tilstand av å være gift med én person om gangen; praksis eller tilstand av å ha et seksuelt forhold med bare én partner. ” jeg oppdra ordlisten ’ s denotation av monogamy slik at jeg kan for å nå utover det til monogamy ’ s connotation: monogamy som en relasjon livsstil og outlook på kjærlighet, sex og samarbeider liv; monogamy som seksuell eksklusivitet; monogamy som ekteskap. Og denne monogamy, jeg vil si, er i grand behov for re-definition.

En annen måte å uttrykk spørsmålet ditt kan være, må vi seksuell monogamy og ekteskap å bo sammen for lang hale? Ved å undersøke relevansen av ekteskap og seksuell monogamy, blir lang levetid også kastet under granskning også.

Livet er skiftende, og rask. For mange av oss, kultur har flung sine dører bredt åpen og sa: “ du velger! ” vi lever i en tid eksploderende med valg – hvor du bor, Hvordan leve, hvem og hvor lenge. Aldri før har kulturelle samtalen leaned så langt i retning av personlige valg. Aldri før har vi vært så oppmuntret som nå for å vurdere at etter vår personlige lykke er å informere en ultimate direktivet ’ s livet banen. På samme tid, vi fremdeles lever i en kultur som inneholder forhold Gullstandard å være: find-a-soul-mate-or-at-least-someone-you-can-stand-get-a-ring-get-married-have-a-kid-or-2.3-and-live-happily-ever-after. Det er enormt press for å være alt til hverandre, å få alle dine behov møtt av én person. Og selvfølgelig, i midten av de kulturelle skyver og trekker, modeller av forholdet som er gått ned fra forrige generasjon er mindre relevant for den våre daglige liv. Jeg ’ m sikker som du vet en relasjon eller to som har lang levetid går for dem, men ingenting annet.

Sunt, funksjonell lang levetid forutsetter at din to liv gå i relativt samme retning for en periode. Jeg har hørt det sagt som ekteskap “ arbeidet ” da levealder for gjennomsnittlig mennesket var 30-40 år. Vi ’ re opp til noe som 65-75 år nå, leve mer enn dobbelt så lenge når ekteskap “ jobbet. ” å ha en life-time ’ s verd av lang levetid i ditt forhold du må være relativt forgjengermodellen i de fleste områder, inkludert karriere retning, håndtere penger, familie og sosiale sirkler, å ha barn, rearing barn, samt preferanse av seksualitet og geografisk plassering. Det er et tall for å forvente at to personer vil de samme tingene gjennom et samarbeid mellom muligens en levetid ’ s lengde, pragmatisk er talende. Spesielt når det er kulturelle oppmuntring å leve livet basert på din personlige direktivet.

Vennligst don ’ t misforstå: Jeg er i ingen måte å si det er noe galt med en levetid partnerskap om monogamy. Det kan være uendelig mer enkle og tilfredsstillende enn noen andre forhold concoction, å være sikker! Men har vi lært at vi bør bare finne kjærligheten, og en eller annen måte vil det alle faller på plass. Men kjærligheten er ikke nok for en vellykket og bærekraftig sammenheng. Det nok lenger skal passe inn i ett ’ s selvtillit til kulturelle standardmodellen om monogamy. En relasjon som er varig og bærekraftig, i som personer er lykkelig oppfylt og utfordret for en lang som relasjon-varer; som i seg selv er en kraftig re-definition om monogamy vi vet og har arvet. Og denne typen monogamy krever under panseret av forholdet bilen, ikke bare å klatre i og håper på best. Det krever litt av en radikal overhaling og et sett med ferdigheter ikke er oppgitt i filmer, skolens læreplan eller de fleste familie middag samtaler; ferdigheter for kommunikasjon, tilpasning og navigere den store spørsmål i livet og partnerskap.

Jeg ser på prosessen med å re-definere som tar av lokket av av hva du skal gjøre, å undersøke det, å holde biter som fungerer for deg, men resten. For de fleste av oss er dette en ny og konfrontere oppgave. Peeking under lokket vil bringe opp alle slags interessante ting, blant annet hvor lenge du vil i forhold til siste. Kanskje du ikke ’ t ønsker til død gjør du del. Kanskje det er en naturlig liv og død av en relasjon, og hvis den ender før livet gjør, det er ikke en feil. Far til en kjær venn av meg har hatt en rekke 10-års relasjoner i løpet av sitt liv. Han ’ s på hans 3dje rik og fantastisk en, og absolutt ’ t ser på seg en feil på forholdet eller ekteskap. Kanskje du ikke ’ t vil bare én seksuell partner. Vår er en generasjon preparerte på seksuell valg, pre-solgte på sex. Det er bare naturlig for folk å vil par opp for livet som det er å være selskapelig, flørtende og seksuelt experimentative. Mennesker er komplekse vesener, med seksuelle og sensuelle curiosities abounding. Men seksualitet til side, det er meningsløs å forvente at du kan få alle dine behov møtt av én person. Re-definere monogamy må inkludere, deretter en titt på hva det er mulig å få fra din partner, og hva som er best fått utenfor forholdet, for å lette presset på partnerskap og fôrer de komplekse vesener i partnerskap.

Consulting ditt eget hjerte som er minst like mye som vår kulturelle normer er ikke bare en romanen hyggelig by av moderne liv, det er også en nødvendighet. Depresjon, suicidale tendenser, schizofreni og generelt nummenhet kan være forårsaket av alle slags grunner, inkludert genetikk, historie, familie, kosthold, miljø, astrologi, karma, kjønn, pre-destiny, årstider eller hormoner. Enda viktigere, kan det også være forårsaket av å være un-aligned med din personlige sannheten, og ikke leve i henhold til hva du holder mest hellig, inspirerende og spennende.

Men følgende personlige bliss uunngåelig føre deg bort fra monogamy? Det føre du vil bruke mer enn én seksuell partner eller revurdere ekteskap som den ideelle beholderen for relasjon? Oppfordre det uansvarlighet? Kanskje. Men selvfølgelig ikke nødvendigvis.

Er å påkalle tilpasningsevne og ansvar å definere monogamy – muligheten til å tilpasse og SVARE; Det er å bli en entreprenør relasjon. Hva er de mest nødvendige er de nødvendige ferdighetene for å navigere eventuelle relasjoner, for å ha det siste som lenge du ønsker, monogamous eller ikke. Å definere monogamy er å gå utover definisjonen i ordlisten, eller liker-strammer tennissko modellen som ble levert til deg, og du kan opprette en modell som er relevant for deg og ditt liv, som du elsker.

“ Er ønsket om monogamy et konsept som er kulturelt innbakt og oppmuntret, eller det virkelig en primal trang medfødt i de fleste av oss? ”

Jeg kan absolutt ’ snakke for “ de fleste av oss ”, men ja, monogamy er absolutt en trang medfødt i mange av oss. Vi, den menneskelige arten, tendens til å bruke linser av kulturelle trender, vitenskap, antropologi eller sosiologi for å forsøke å få følelse av vår menneskelighet – fanget som vi er et sted for twixt våre dyr instinkter og våre evner til å være rasjonell, selv-bevissthet og Tankefull av guddommelige. Disse linser forsøker å definere hva er naturlig, og derfor, hva er unaturlig. Vi ser for vanlige tråder og søk etter bevis som et forsøk på å avgjøre en retning slik at den peker oss i for våre beste livet. Men blant mennesker, det ’ s ingen kontrollgruppe. Hva flokken er tiden gjør, er hva flokken gjorde historisk eller hva det betyr å gå mot flokken bare en beregning for å bedømme et liv av; Det er bare ett system eller standard hvis du vil bruke til å henvise til livet ditt.

Vi er alltid på jakt for svaret, men det er også nyttig å bruke minst så mye tid på jakt etter ditt svar. Er du en person for hvem monogamy er en egenverdi trang, et middel til å være mest oppfylt og koblet denne levetid? Eller er du en person som er glade for å løfte begrensninger av monogamy for å opprette relasjonen som passer best til ditt uttrykk og tilfredshet? Er du lytter nær nok til å se når som kan endres for deg, og du har ferdighetene til å tilpasse etter behov?

Det er vanskelig å se mot kultur for alle typer standarden, siden ingen kultur er helt homogene. Innen noen kultur er det sub-cultures – en konstant, dynamiske morphing som kulturen converses med livet. Kultur skifter, kan det også endre sitt ønske om monogamy.

Det er også vanskelig å se utelukkende mot vitenskap. Ofte vitenskap ser til å gi oss merkelige menneskelige skapninger dyr verden litt veiledning i hva er “ naturlige. ” noen dyrearter kompis for livet og er plakat-barn for lojalitet og gjengivelse. Noen bruker samleie med flere og innholdsrik antall partnere som et middel for å opprette og vedlikeholde sosiale harmoni.

Det er like vanskelig å se mot antropologi. Det finnes teorier som støtter par bånd som det sunneste og beste middelet for overlevelse, og det finnes teorier som extol dydene av en hel landsby oppdra et barn.

Og selvfølgelig, det er like vanskelig å se mot dine egne instinkter eller begjær. Det kan være en antagelse at hvis du fjerner SHOULDs pålagt av kultur, dine ønsker vil stige til toppen som krem. Gjør deg gjennom kulturelle påvirkninger mot dine egne medfødt ønsker krever selv-bevissthet, muligheten til å gå der ingen mann eller kvinne har gått før, og vilje til å være inner-directed, heller enn styrt av egendefinert. Jeg tror det er “ naturlige ” er de begjær som kan gi deg den mest glede, oppfyllelse og følelse av bidrag. Men det er min personlige definisjon, opprettet av et sinn oppmuntret å tenke fritt, i et sterkt privilegert kultur som har ’ t landsforvist meg for plodding oppstrøms mot strømmen av konvensjonen.

Jeg si utseende til – og deretter beyond – både natur og nurture for å skape et liv og en kjærlighet som er født av du og ligner du grundig. Jeg påstå det er bedre å ha en relasjon som er imperfektum men basert på ditt eget bevisst valg enn å ha en som er utstyrt til noen andre retro ’ s versjon av perfeksjon. På slutten av dagen, jeg si gifte seg med din egen oxymoronic natur. Ta hva dypt resonates med deg, og la resten.

Friday, May 18, 2012

Relasjoner: juks

"Hvorfor ville kjæresten min bedra meg?"
"Jeg er ganske sikker på at min kone bedrar opp på meg. Jeg vil gjerne vite hvorfor."
"Jeg vet at min mann har blitt bedrager opp på meg i år. Jeg komme ikke på hvorfor han gjør dette."


Hvorfor mennesker jukse på sine partnere? Hvorfor har andre saker som deres partnere vet om?


Her er noen av årsakene til juks som jeg har møtt i mange år med rådgiving.


-Ed har blitt bedrager opp på hans kone i år. Ed er avhengige av spenningen ved erobring. Det er ikke egentlig sex he'sa etter, men følelse av makt han føler når han er i stand til å få en kvinne i seng med ham. Fordi Ed tar ikke ansvar for sin egen følelser og følelse av verd, bruker han kvinner til å fylle ham og definere ham. Det har ingenting å gjøre med kona - det handler om hans mangel på ansvar for sin egen neediness.


-Eloise Juksekoder på hennes mann fordi hun søker oppmerksomhet fra menn som hun nekter å gi til seg selv. Eloise er stadig å gi seg selv opp til ektemannen og deretter blaming ham for hennes unhappiness. Som Ed tar Eloise ikke ansvar for egne følelser og behov. Hun søker validering gjennom sex og oppmerksomhet utenfor av hennes ekteskap fordi hun nekter å lære å elske seg selv. Eloises juks har ingenting å gjøre med ektemannen.


-Max er vettskremt av intimitet. Mens han hevder å elske kjæresten hans, har han en dyp frykt for å bli kontrollert av en kvinne. I stedet for å ta ansvar for sin frykt og utvikle en kjærlig voksen aspekt av seg selv som er i stand til å sette grenser mot engulfment, er hans måte for å unngå denne frykten å ha saker. Hans juks har ingenting å gjøre med sin kjæreste.


Her er noen grunner til å ha saker som deres partnere vet om, som ikke kan kalles juks siden de er å være ærlig om det:


-Gene og Gloria gift etter å ha vært lang tid venner. De håpet at lidenskapen ville utvikle mellom dem, men det aldri. De bryr seg dypt om hverandre, men de har ingen kjemi. Mens Gene er bra med dette, Gloria er ikke og har et andre forhold som dekker hennes behov for lidenskap og romantikk. Gene vet om dette, og godtar det.


-Roger har vært Edith i 30 år. Mens han elsker henne og ikke ønsker å forlate henne og bryte opp sin familie, har de lite til felles og lite å si til hverandre. Roger har en annen relasjon med Angie - et dypt tilkoblede følelsesmessig og seksuelt intime forhold. Edith vet om dette, som Roger tilbringer halvdel sin tid med Angie. Mens Edith ikke liker dette, hun har godkjent det stedet avslutte deres ekteskap.


Det jeg ser er at det er i utgangspunktet to viktigste grunnene personer har saker, den første er langt mer utbredt enn andre:


* De er avhengige av å få fylt og å få deres følelse av verd gjennom sex eller erobring. De er trengende folk som følelsesmessig forlate seg selv og bruke sex eller makt til å fylle i indre svart hull som kommer fra deres self-abandonment. Disse menneskene har vanligvis flere saker.


* De er i et langsiktig ekteskap som de ikke ønsker å forlate, men ekteskap er helt unfulfilling. Disse menneskene har ikke flere saker, men har en engasjert forholdet med en annen person mens de bor gift. Samarbeidspartnerne sine generelt vet om den.


De fleste mennesker som cheat er villige til å gjøre det indre arbeidet nødvendig å fylle sin egen indre tomhet. Deres juks er vanedannende, og det er sannsynlig at de også deltar i andre Rusproblem å fylle deres tomhet - røyking, drikking, narkotika, utgifter, gambling, mat, arbeid, TV, og så videre. Før de bestemmer seg å lære å elske seg og ta ansvar for sine egne følelser, er det lite sannsynlig at de vil stoppe juks.

Thursday, May 17, 2012

Slik Catch kjæresten min er juks Online

Facebook, MySpace, Twitter, disse er alle moro områder for å komme inn og de gir mange fordeler for folk. Men disse områdene er ikke så uskyldig som de synes. Faktisk kanskje din kjæreste bruker disse områdene nå for å hekte med andre kvinner.


Spørsmålet- hvordan å fange kjæresten min er juks online er faktisk noe som blir bedt om av kvinner som har mistanke om at deres kjærester virkelig gjør noe fishy på Internett. Vil du vite alle din kjærestes venner på Facebook og MySpace? Vet du hvem han er regelmessig Tweeting? Hvis ikke, så du nød sannsynligvis å bli mer bevisst på din kjærestes online-aktiviteter.


Internett er et veldig nyttig verktøy, men det kan også brukes for skitne gjerninger som juks. Men hvis du spør spørsmålet hvordan å fange kjæresten min er juks online, deretter må du vite at det finnes måter å effektivt gjøre det og du vil vite dem her i denne artikkelen.


Slik Catch kjæresten min er juks


Bruker din kvinnelige intuisjon. Kvinner har en medfødt evne til å vite om sin kjæreste gjør noe bak ryggen eller ikke, og dette kalles kvinnelige intuisjon. Det er kvinner som har svært opptatt av sansene, og de er i stand til å fortelle nøyaktig om sine kjærester er juks eller ikke. Selvfølgelig, er kvinnelige intuisjon ikke en veldig pålitelig måte å fortelle om betydelige andre er å se noen andre. Og hvis du konfrontere din kjæreste, hvis han er juks eller ikke siterer kvinnelige intuisjon som din eneste grunnlag, da du vil bare se tull foran din kjæreste, og han vil være i stand til å raskt forkaste din påstander.


Bruk av datamaskinen og elektroniske verktøy. For å fange din kjæreste er rødt høyrehånds det du trenger bevis og for å samle bevis, må verktøy. Du vil bli glad å vite at du ikke trenger å stole utelukkende på kvinnelige intuisjon alene, fordi det finnes tilgjengelig datamaskin og elektroniske verktøy som kan hjelpe deg med å finne ut om din kjæreste er juks eller ikke. En av disse verktøyene er en e-post finder-programmet som kan avgjøre viktig informasjon om en person bruker bare hans eller hennes email. Det eneste problemet med dette verktøyet er at du fortsatt trenger å få e-post av personen som din kjæreste kommuniserer regelmessig med å bruke dette verktøyet.


Hvis du ikke har et mysterium e-post kan ennå deretter du bruker en datamaskin program som overvåker å følge opp og registrere all din kjærestes virksomhet på nettet. Noen av disse programmene vil også tillate du å overvåke din kjæreste datamaskin fra en ekstern plassering ved hjelp av Internett. Selv om et slikt program, kan du enkelt vet hvilke nettsteder besøker din kjæreste, personer som han er sende e-post og selv tastetrykkene som han er skrive inn tegn på sin PC. Det vil gjøre alle vanskelig og risikofylt arbeid for kvinner som rett og slett ikke kan gjøre spionere seg selv.


Så hvis du spør, hvordan du fange kjæresten min er juks online, vet at du har mange alternativer for å gjøre dette.

Wednesday, May 16, 2012

Fange din kone juks ved hjelp av hennes mobiltelefon

Hvis du stemning det din kone bedrar opp på du, men du er ikke sikker på om det, deretter en av tingene som du kan bruke til å samle bevis er sin egen mobiltelefon. Det er rett, det er så mye at du kan lære av din kone mobiltelefoner. Gjennom det, selvfølgelig, du vet de som er kall og texting henne og hvem hun er kall og texting.


Gjennom det vet du de meldinger som hun har vært å sende personer som hennes planer og steder som hun har vært og skal. Hvis du ønsker å fange din kone juks bruker henne cellen telefon da de leser denne artikkelen helt til slutten. I denne artikkelen vil du lære å bruke mobiltelefonen din kone for å bevise hennes utroskap for deg selv og andre personer.


For å fange din kone juks bruker henne cellen telefon må du være oppmerksom. Du må ta oppmerksom på de små tingene som hun gjør hver gang hun bruker hennes mobiltelefon. Gjør hun ser ut glade hver gang telefonen ringer? Hun ser nervøs eller selv redd når hun bruker hennes mobiltelefon? Er det vanskelig å forstå hva hun sier hver gang hun snakker noen på telefonen? Legger du merke til hennes går ut etter å ha mottatt en telefonsamtale eller en tekstmelding? Hvis du svarte ja på de fleste av disse spørsmålene deretter skjuler sikkert din kone noe fra deg.


Selvfølgelig er disse virkemåtene alene ikke nok til å gjøre en konklusjon som din kone bedrar faktisk. Du trenger å vite de faktiske meldingene som din kone har vært å sende og motta. Det er i utgangspunktet to måter å gjøre dette, den harde måten og enkel måte. La oss snakke om den harde måten først.


Den harde måten betyr faktisk leser din kone tekstmeldinger ved "stjele" hennes telefonen for en kort stund. Du gjør dette selvfølgelig du må være rask, og du trenger å være tålmodig og venter tid når din kone vil forlate sin telefon uovervåket. Dette kan være mens hun er i hvilemodus, eller når hun tar en badeværelse brekke.


Det er en stor mulighet skjønt at din kone ikke la noen incriminating meldinger i innboksen, spesielt hvis hun er en smart kvinne. Hvis dette er tilfellet, vil ditt forsøk på å lese meldinger hennes når hun ikke ser bare være forgjeves.


Nå for den enkle måten å fange din kone juks bruker henne mobiltelefonen. Gå få deg en programvare som lar deg overvåke eksternt din kone mobiltelefon aktiviteter. Disse programvare er i stand til å registrere hver meldinger og hver samtale gjort på mobiltelefonen din kone. Du kan deretter hente informasjonen gjennom et nettsted ved hjelp av et spesielt passord eller kode. Faktisk, bruker et program som dette er bedre enn å ta din kone mobiltelefon og sjekker den bak henne tilbake.

Tuesday, May 15, 2012

Hvordan er å finne ut hva nettsteder din mann å gå Online

Hvordan finne ut hvilke nettsteder din mann er å gå online. Juks har eksistert i tusener av år. Det er trolig like gammel som selve ekteskapet. Middel for juks skjønt har utviklet seg. Før, den eneste muligheten for folk til å jukse, er når de møter noen fra arbeid eller fra noen sted som de har gått til. Nå, enkeltpersoner kan jukse gjennom virtuelle verdener som bruker kraften av Internett.


For de fleste deler er Internett et svært nyttig redskap som tjener mange edle formål. Men Internett kan også brukes på ikke-så rettmessige måter. Med mylderet av web-applikasjoner som tillater folk å nå ut til andre, er det trolig uunngåelig at noen gifte menn (og kvinner) vil bruke den til å hekte med andre personer. Hvis du vil vite hvordan du finner ut hva nettsted din mann er å gå online, så har du kommet til rett sted. Her vil du finne måter å fortelle hvilke områder din ektemann vanlige surfs å møte kvinner.


Selvfølgelig, kan du alltid snike seg på mannen din datamaskin når han ikke er rundt og sjekke historikkloggen av leseren som han bruker. Der vil du finne ut hvilke nettsteder som han har besøkt som dato og tid når han tilgang til områdene. Den eneste ulempen til denne metoden er at det er svært risikabelt. Hvis din mann er virkelig gjør noe bak ryggen, er han sannsynligvis svært forsiktig med å forlate bevis som andre mennesker, spesielt for deg, kan se.


Hvis han er grundig slag – og nesten alle juks ektemenn er – han sannsynligvis tømmer i loggen til hans web-leser ikke å la noen tegn og han har mest sannsynlig også beskyttet hans datamaskin med et passord så du eller andre som vil prøve å få tilgang til den for saks skyld vil ha en hard tid å komme.


Når du blir fanget deretter som er en annen historie helt og en helt ny søl. Hvis din mann som finner ut at du er på hans hale, så han vil være mer forsiktig neste gang om hvordan du skjuler sine spor. Når han gjør det, vil det være vanskeligere for deg å fange ham.


Hvis du vil vite hvordan du finner hva nettsiden din mann er å gå online, og deretter må du vite at det er en enklere og mer effektiv måte for deg å gjøre dette enn fysisk snooping i nærheten mannen din PC, og det er ved hjelp av moder teknologi. Det er en programvare som lar deg å finne ut alle av mannen din datamaskin og Internett-aktiviteter uten å berøre hans computer.


Alt du trenger å gjøre er å installere programmet på hans computer en gang, og som er det. Programmet logger ektemenn-aktiviteter, og laster den opp til et webområde som du kan hente den. Du trenger ikke å bekymre deg om din mann å finne ut om dette programmet fordi det fungerer på usynlig-modus som betyr at det er helt undetectable.

Monday, May 14, 2012

Fange din mann juks bruker sin mobiltelefon

Hvis du tror at din mann er juks da hans mobiltelefon er en av de første tingene som du bør sjekke ut. Du kan sikkert ta mannen din juks bruker sin mobiltelefon. Tenk om det. Hvis din mann har en affære med en annen kvinne deretter han definitivt kommuniserer med henne gjennom telefonen rett? Tenk som de utveksler meldinger til hverandre, og samtalene som de har. Hvis bare en måte for deg å vite alt om det er sant?


Hva du må vite er at det er en måte for deg å vite meldingene som utveksles og samtaler blir gjort på mannen din mobiltelefon. Faktisk er det to måter. Du kan enten gjøre det gamle konvensjonell måte eller ny moderne måte. Hvis du vil fange din ektemann juks bruker sin mobiltelefon, så du er definitivt på rett sted fordi her du vet hvordan du bruker mobiltelefonen manns egen som et våpen mot ham for å avdekke hans utroskap til deg.


Først av alt, må du avgjøre om det virkelig er en grunn for deg å tenke at mannen din har en affære. Dette kan du gjøre ved å observere din mann, mens han bruker sin mobiltelefon. Vær oppmerksom på at personer som har noe å skjule er alltid paranoid. Hvis din mann ser nervøs hver gang telefonen ringer og deretter er muligheten at han skjuler noe fra deg. Hvis han er ekstra forsiktig du ikke høre hans samtaler eller lese hans meldinger, så de mer grunnen for deg å tenke at han gjør noe bak ryggen. Hvis du har observert disse ting på din mann, bør så du definitivt prøve å vite hva han har vært opp til gjennom sin mobiltelefon.


Tidligere du har lært at å fange din mann juks bruker sin mobiltelefon, det er en gammel måte og en ny måte. Den gamle måten er å "låne" mannen din mobiltelefon for en stund og ved lesing teksten beskjeder og lytte til talemeldinger. Dette kan være svært risikabelt. Hvis din mann fanger du vil da han vite at du allerede har mistanker, og dette kan føre ham til å bli mer forsiktig med å skjule sin "saker". Han kan også nekte alle påstander og selv snu ting mot deg. Du kan ende opp med å bli paranoid og sjalu kone som ikke stoler ektemannen.


Den nye måten å fange din ektemann juks bruker sin mobiltelefon er gjennom bruk av moderne teknologi. Det er en programvare som du kan bruke til å overvåke aktivitetene til din mann i sin mobiltelefon. Bruk av denne programvaren er langt den enkleste måten å fange din mann juks bruker sin mobiltelefon. Disse programvare er helt undetectable, så du trenger ikke å bekymre deg om din mann å vite at du er spionasje på ham.

Sunday, May 13, 2012

Hvordan fange kjæresten min er juks på Facebook eller MySpace?

Så du mistenker at din kjæreste bedrar opp på du. Problemet er du har ingen bevis for å vise. Din kvinnelige intuisjon, selvfølgelig er å fortelle deg at noe fishy skjer, og du har lært tidlig i livet, for ikke å ignorere hva dine instinkter er å fortelle deg. Så hva er det å gjøre?


Vel er det første du bør jobbe med å samle noen harde bevis å støtte ditt tilfelle. En av de beste stedene for deg å gjøre dette er på Internett, via Facebook, MySpace og noen av de sosiale nettverk områdene som bruker din kjæreste. Hvis du lurer på hvordan å fange kjæresten min er juks på Facebook eller MySpace så er denne artikkelen definitivt for deg. Her vil du lære noen av de mest effektive måtene å bruke sosiale nettverk nettsteder for å bevise (eller avkrefte) din anelse din kjæreste gjør noe bak ryggen.


Facebook og MySpace kanskje populære nettsteder fordi de lar folk til å enkelt koble til en annen. Men disse tilsynelatende sunn områder kan også brukes av din kjæreste for å hekte med andre jenter. Hvis din kjæreste har en Facebook eller MySpace regningen, som betyr han kan sees av bokstavelig talt millioner av kvinner og omvendt. Kan du bare se "potensial" at disse områdene gir spesielt for hot blooded menn? Dette er grunnen til hvorfor du bør stille deg selv, hvordan å fange kjæresten min er juks på Facebook eller MySpace? Spør, er det første trinnet i å vite sannheten.


Hvordan fange kjæresten min er juks på Facebook eller MySpace? Hvis dette er et spørsmål som du spør bør deg selv, så du vite at det ikke er så vanskelig å gjøre. Det er faktisk flere måter å gjøre det. Den første måten er å snike i din kjærestes Facebook eller MySpace regningen. Hvis du vet hans passord så er dette ganske enkelt å gjøre.


Nå er alt du trenger å gjøre er å logge på Facebook eller MySpace ved hjelp av sine kontoopplysninger og når du er i du kan nå sjekke hans meldinger og detaljene som ikke er generelt sett på når du bare viser sin profil. Legg merke til alle meldinger som han har sendt og mottatt selv de som synes "harmløse." Tross alt, kan han bruke koder til å kommunisere med hans andre jente.


Du er sikkert spør: hvordan catch kjæresten min er juks på Facebook eller MySpace hvis jeg ikke vet hans passord? Hvis det er tilfelle så det beste du kan gjøre er for å få deg en programvare det kanne utleie du spionere på din kjæreste datamaskiner og Internett aktiviteter uten å berøre hans computer.


Gjennom disse programmene vet du områder som din kjæreste har besøkt og selv de ord som han har skrevet gjennom sine viktige logging evner. De fleste av disse programmene er undetectable så din kjæreste ikke ville vite at det er allerede kjører på sin datamaskin.

Saturday, May 12, 2012

Pilen Releases - topp hakk produserer av pilen utgivelser

Topp hakk produserer av pilen utgivelser
Hvis du har noen gang tenkt for å endre merkevare for pilen utgivelsen utstyr kjøpet, må du tenke på de aktuelle linjene. Dette kan hjelpe i å forbedre ytelsen og kan det hende at det ikke er dyktighet, som har stoppet deg fra å gjøre virkelige milepæler i din karriere, men utstyret som du er lojale til siden du kom til denne aktiviteten. Noen ganger er det godt å være en pert av en endring for å gjøre en reell forskjell for det samlede resultatet. Vi ville forsøke å utarbeide i detalj noen av de beste poengene som kan hjelpe deg i å bli master i feltet.


Vi vil presentere noen av de beste merkene i bransjen for pil-utgivelsen for at du skal bestemme din egen som en er riktig for deg.


Spot Hogg utgivelser
Selskapet har utviklet noen av de mest imponerende rekke utgivelsen bistand utstyr og de oppretter en sterk kunde base for sine produktkvalitet og ytelse. Hvis du har møtt Buck feber, punching din utgivelsen og målrette panikk, kan Spot Hogg mål utgivelsen gi deg spennende resultater i en slik situasjon. En annen fantastisk produkt av Scott Hogg for pilen utgivelsen disponerer vært navngitt som Spot Hogg lørdag natt spesiell, denne tre finger-versjonen har blitt designet for at eksklusive skutt med d løp. Spot Hog fredag kveld compliments behovene og forventningene Bow jegere. Det har evnen til å oppfylle kravene til Bow jegere.


Winn bueskyting
Støttet av en 20 år omdømmet til servering bueskyting industrien med mest nøyaktig og pålitelig pilen utgivelsen utstyr, har Winn bueskyting kommet langt i å betjene sine kunder med kvalitet og pålitelighet. Noen av de mest foretrukne merkene inkluderer Winn gratis flytur Release og Winn Loop Hook utgivelsen. Sin unikhet ligger i deres gratis frakt. Det er en attraktiv funksjonen bortsett fra kvaliteten på produktet.


En annen god måte å finne beste pilen utgivelsen leverandør er å studere online vurderinger eller anbefalinger fra verdensmestere om produkter. Disse kan være svært nyttig i å avgjøre hvilke produkter som har vært stille pålitelig og opp til varemerket. Hvis du ikke er en profesjonell shooteren, og du ønsker å nyte det som en morsom, kan du velge. For noe kostnader og elev slags utstyr for å unngå store økonomiske investeringer. Disse nyttige tipsene kan hjelpe deg å finne høyrepil utgivelsen produkt for deg selv.


Pil, slipper produktet varierer i pris og perfeksjon fra selskap til selskap, men funksjonene, som må være felles i et produkt for bueskyting utgivelse, er nøyaktighet og holdbarhet. Viktigste kriterium for å velge alle produkter må være komfort, bekvemmelighet og nøyaktighet i skyting og alle de nedenfor nevnte merkevarer bærer godt omdømme for å sikre pålitelighet og nøyaktighet. Anmeldelsen vil hjelpe deg å utforske riktige produkter for bueskyting utgivelser.


Velge den beste slags pilen utgivelsen er en virkelig utfordrende oppgave, er det vanskelig å velge en fra tusenvis av elektroniske produkter, som gjør endeløse krav. Disse pilen utgivelsen produkter tilbyr lik verdi og pålitelighet, men for profesjonelle Skyting og jegere, det må være noe spesielt i produktene som garb oppmerksomheten deres. Vi ville forsøke å liste ned noen av de beste tilgjengelige produktene i markedet for å gjøre deg velge den mest passende for deg selv.

Friday, May 11, 2012

E-post, spamsvindel og varianter av 419 svindel

Har du noensinne mottatt uønskede e-postmeldinger som er lovende millioner? Les videre og Finn ut hva disse er.


Med de forferdelige historiene om vellykket scammers gjør millioner pga sikkerhetsmessige nettet, er innsats nå i full kraft å sprekk ned 419 scammers. En ABC-dokumentar om emnet spores en lurendreier til sin opprinnelse i Nigeria.


ABC-dokumentar var bare en av mange innsats, og nå får du mer felles, å sprekk på svindlere perpetuating denne aktiviteten på en massiv skala. Nigerianske politiet har opprettet den økonomiske og finansielle forbrytelser Kommisjonen (EFCC), en spesiell divisjon spesielt for å håndheve delen av den nigerianske straffeloven, 419. Koden gjør det ulovlig å skaffe penger ved falskt. Det var ikke håndheves inntil nylig.


Svindel skje over hele verden. Gamle, tradisjonelle bokfører e svindel har nå Eskalert til million dollar, verdensomspennende svindel virksomhet på grunn av tilgjengelighet og tilgjengelighet av Internett-fasiliteter. Hva myndighetene finne skjønt, er at mange av disse scammers ikke er en del av en organisasjon. Mens det kan være godt organisert master scammers, er mange småskala ordninger som ønsker for å gjøre en enkel buck.


Mye av svindel har blitt sporet tilbake til deler av Vest-Afrika. Nigeria er en het flekk. Nedgangen i Nigerias olje-stasjonen økonomi har forlatt millioner desperat dårlig. Men i stedet for jakt etter anstendig jobb, tusenvis av computer-savvy Nigerians gjør en leve av tusenvis av godtroende mennesker fra vest, hvorav mange er amerikanerne.


Spam e-post er den mest brukte metoden for svindel. Spammere sender varied typer uredelige e-postmeldinger. Den begynner med bruk av e-post utvinning programmer som skuring Internett-webområder for e-postadresser. I noen tilfeller hente svindlere en liste over e-postadresser fra det svarte markedet.


Scammer ville vanligvis posere som en enke eller arving av en skadet offentlig tjenestemann som har forlatt sin familie med embezzled penger stuet vekk i noen skjulte konto. Enke ville be om hjelp til å få pengene sine på midlene og lover i exchange, millioner av dollar i belønning penger.


Noen ganger, vil en scammer posere som diplomat eller en korrupt regjering offisielle ute for å gjøre for en partner-investor i en virksomhet. Forslaget er vanligvis å be om hjelp til å trakt skitne penger og "renset" den. Pengene er tilsynelatende stuet sted utilgjengelig. Hvis en hjelper med å frigjøre midler som ville kreve fremme en liten sum penger, får ha offeret en million dollar belønning og anliggende.


Scammers vil noen ganger varsle et offer for å vinne et lotteri online. Beløpene ville hvor som helst fra hundrevis av tusener eller millioner av dollar tilsynelatende avholdes i tillit et sted venter din gjennomføring av noen papirarbeid. Vanligvis, offeret blir bedt om å betale et lite beløp for å dekke tilrettelegging og behandler avgifter før pengene kan bli frigitt.


Noen scammers vil identifisere seg selv som en bank offiser å vite av en avdøde førstegangs-innskudd som er døde uten en pårørende. Han ville be offer å hjelpe dem å få midlene før andre gjør ved posing som neste av slektninger og innlevering krav. Offeret vil deretter lovet en kommisjon, en belønning for hjelp.


Nyere skjemaer nå involverer romantikk vinkler, og mange av dem nå opererer i dating nettsteder og nettsamfunn. De utgjør som desperat kvinner som ønsker å falle i kjærlighet og svindel ensom, godtroende menn for penger.

Thursday, May 10, 2012

Elementene i noen 419 svindel

Hvis du har noen gang få uønskede e-postmeldinger som tilbyr en stor mengde penger, tro om igjen! Det er mye svindel skjer i Internett, og en av dem er 419.


Internett-Smart 419 menn bruker rutinemessig e-post til kilde ut og målrette sine ofre. Tilgjengeligheten av e-post-fangst programvare har raskt slått denne lokale scamming virksomhet i en av de største næringene som spenner over hele verden. Fra Amerika til Europa, og selv til Asia og Australia sende disse 419 scammers ut sine standarden deceiving e-post til en adresseliste som de samlet online.


Bærer sin standard, om enn falsk informasjon og deres svindel historier de sender ut disse e-postene fra internettkafeer å skjule sin identitet. De masse-send e-post selv om mottakerne vil være tilbøyelig til å tenke det ble sendt bare til dem.


419 Svindel har flere elementer. Det ville være lurt å ta en titt og se på dem og bli guidet tilsvarende.


Falske sjekker. Bedragere bruker vanligvis falske sjekker når det er nødvendig å få feilaktig fortrolighet og tillit av ofre. Denne ordningen tar ofte nytte av float. Float er denne perioden av tiden det tar for en sjekk å fjerne. Float kan ta alt fra 7-10 dager for lokale clearing sjekker, kan det noen ganger ta måneder spesielt når håndtere utenlandske banker. Som er vanlig praksis i USA og i noen andre land, er bankene å gjøre midler tilgjengelig for innskyteren i maksimalt fem banktjenester dager om tømming prosessen er fullført. Det kan ta alt fra tre dager til flere måneder på å bli oppdaget bedrageri.


Untraceable kommunikasjonslinjer. Scammers vanligvis kommunisere anonymt, nesten untraceable, så det ville være vanskelig å spore dem. Se opp for:
• Webbaserte e-postkontoer. Mange gratis webmail-tjenester krever ikke gyldig informasjon for å identifisere registreringer forespørsler. Slike webmails brukes ofte som de kan være oppsett i minutter og kan åpnes i internettkafeer.


• Email kapre. Scammers e familie, venner og selv de ansatte i legitime kontoinnehaveren å svindle dem. De posere som en venn trengte hjelp, sende e-post fra en kjent konto. De stjele vanligvis logikk beskjed vanligvis ved phishing virus.


Falske webområder. E-postbaserte scammers som ønsker å forbedre sine "troverdighet" bruke falske webområder. Disse webområdene kan imitere virkelig de som PayPal, Ebay og bakervarer nettsteder. Etterligne webområder er normalt gjøres for phishing. Men siden det deres mål er å lokke ofre å gjøre pengeoverføringer gjennom lovlige midler, kan de opprette et helt falskt webområde for et fiktivt bank som passer deres formål.


Invitasjon til å besøke. Ofre noen få invitasjoner til å besøke et land og angivelig møte med reelle eller late som myndigheter. Ofre som faller for denne knep er holdt for løsepenger. I noen tilfeller er de smuglet inn i landet, og truet med å gi opp mer penger for straff av å være i landet uten offisielle dokumenter. Noen offer vind opp døde når løsepenger ikke er oppfylt.


Det er andre elementer i denne bransjen som folk må vite. Men det viktigste å huske er å ikke være for tillitsfulle. Det er menneskelig å ønske å være rik, men det er alltid godt å huske at det er ingen snarvei til den. Hvis det høres for godt til å være sant, så det må være for godt til å være sant.

Wednesday, May 9, 2012

En oversikt over 419 svindel

Har du noensinne mottatt uønskede e-postmeldinger som er lovende millioner? Det kan være en svindel. 419 er en svindel, en organisert gruppe som opererer gjennom Internett og victimizes tusenvis av uvitende preys. Les videre og Finn ut hvordan svindel slikt arbeid.


Internett sikkert gjort over hele verden kommunikasjon raskere og enklere, men det har sin downsides, som svindel. Scammers har gjort en stor bedrift ut av defrauding intetanende ofre som ser etter enkle penger online. Den har reist varslingsnivåer allerede etter mange harrowing historier av ofre. Det har også hevet informasjon stasjoner å informere folk, og hindre dem fra å bli de neste preys.


419 er delen av den nigerianske straffelov som sier det er ulovlig å skaffe penger falskt. Det var bare håndheves nylig. Når olje-basert nigerianske økonomien begynner å komme ned på 1980-tallet, sett tusenvis av Nigerians til Internett for å gjøre raske dollar i en desperat dårlig økonomi. Det pleide å være en langvarig scamming prosess som involverer bruk av brev, faks og teleks i tidlig til midten av 1990-tallet nå mer bruk av e-post. E-post og Internett har endret en lokal svindel aktivitet til en Nigerias største eksportprodukter som forvandlet 419 menn til lokale helter og kjendiser.


419 Svindel begynner vanligvis med en e-post eller et brev om at mottakeren har blitt nøye valgt ut av tusenvis å motta store Betal-offs. Sannheten er, ble det likt email sendt til tusenvis av andre prospekter. Disse e-postene bære fengende emnelinjer.


Avsenderen normalt ville presentere seg som en person som er do til noen konfidensiell informasjon og trenger tilsynelatende monetære hjelp. Scenariene og deres situasjoner varierer, men de vanligste som ville normalt kommenteringen ikke krevde innskudd i millioner i noen bank i Nigeria. Disse summene er tilsynelatende igjen av uheldige oppløsning av innskyteren og hans neste av slektninger. Avsenderen ønsker å ha offeret posere som juridiske fordringshaveren, en rettmessige arvingen til formue før det blir tilbake til statskassen. Forslaget ville ende opp med å få en stor del av fortune for hans tjenester, vanligvis ti til førti prosent-mottaker.


Noen ganger, portrettere scammers seg selv som arvinger (kone eller sønn) til en avsatte leder eller diktator som har amassed store stjålet rikdom; noen ganger, senior bank offiser som vet eller en døende klient med ingen slektninger som tilfeldigvis har millioner med dem. en skadet offisielt som har lyktes i statsobligasjoner millioner; en skattejakt soldat som snublet over en stash gull i ørkenen eller lignende ting.


Scamming bedriften er så stort i Nigeria. Det er faktisk profesjonelt organisert operasjoner. De har fikk arbeider faksnumre, telefonlinjer og kontakter på offentlige kontorer. Utsiktene undersøker tilbudets bakgrunn ofte finne bitene passer perfekt sammen. Disse profesjonelt organiserte kriminelle victimizes ofte investorer og store bedrifter raking i millioner i kontanter for seg selv. Mange av scammers er mindre organisert og har ikke tilgang til slike tilkoblinger men er fortsatt ganske overbevisende å, og å svindle klarer middelklassen personer og små bedrifter.


Angivelig, grunnen til hvorfor disse svindel skrur ut å være vellykket ventures er at mange unge, dårlig men datamaskinen avanserte Nigerians som ønsker å foreta en rask buck finne mange grådig ofre like ivrig etter å bli rik raskt.

Tuesday, May 8, 2012

Hvordan til å fange min mann juks bruker sin mobiltelefon

Har du en gut feeling at din mann er opp til noe? Du spør deg selv hvordan kan jeg ta min mann juks bruker sin mobiltelefon? Har du sett tegnene på juks i din mann? De fleste kvinner ikke gå i på sin mann utro mest kvinner har en gut feeling de se tegn, og det er hvordan de begynner å grave dypere i til hva deres mann er opp til.


Betyr dette høres som om du har du sett en merkelig virkemåte i din mann når han er rundt hans mobiltelefon? Er han tilværelse svært beskyttende av sin telefon, hvis du kommer nær det han sier det bort. Er han texting noen han ikke vil du skal vite om? Et annet tegn og se opp for dette, kan være at han endret sin mobiltelefon plan og satte ham selv på en annen plan enn det du er på. Hvis han gjør dette uten en god forklaring han definitivt prøver å skjule noe.


Hvis din husband bedrar han er mest sannsynlig kommunikasjon med hans elskerinne ved hjelp av sin mobiltelefon. Dette fører til at spor som dette vil gi deg bevis for at du er ute etter. Informasjonen i din mann mobiltelefon vil ikke lyve. Hvis du kan lese din ektemenn tekst beskjeder som jeg er sikker på at, som vil gi bevis deg. Også hvis du kan se hvem som er din mann vil kall og hvor ofte han kaller denne personen som også fortelle deg mye.


Mange kvinner spørre seg selv hvordan kan jeg ta meg husband bedrager opp ved hjelp av sin mobiltelefon, og det er faktisk enklere enn hva de synes.Det er to måter å gjøre det på den harde måten og den enkle måten.


Den harde måten prøver å få tak i din mann mobiltelefon igjen og igjen å lese hans tekst meldinger og kalte og mottatt telefonnumre. Først av alt det er sannsynligvis vanskelig å få tak i din mann mobiltelefon igjen og igjen, hvis han er beskyttende av det, og jeg er sikker på at er han hvis han skjuler noe. Juks menn er ofte svært forsiktig; de vil gjøre noe for ikke å få fanget. Sekund, hvis han er forsiktig han er trolig sletter alle bevis han kan fra telefonen.


Så hvordan kan du faktisk få all informasjonen du leter etter for å fange din mann juks bruker sin mobiltelefon? Vel er det en mye enklere måte å gjøre det. Tror du at du kan få tak i din mann telefon seg? Det er alt som trengs for å installere en mobil spion, en programvare som registrerer alle aktiviteter på sin telefon. Du gjør jobben for å installere programvaren de og deretter programvaren fungerer for deg, og gir deg all informasjonen du trenger for å finne ut sannheten om din mann. Mannen din vil ikke merke programvaren, og selv om han sletter informasjonen tekstmeldinger og kalt tall vil du fortsatt få tilgang til informasjonen.


Mange koner spørre seg selv hvordan jeg ta min mann juks bruker sin mobiltelefon er dette svaret!

Sunday, May 6, 2012

8 Tegn din Boyfriend bedrar � behandling med en juksemaker

Ditt forhold startet så bra. Dere var uatskillelige og du gjorde alt som et par. Alt var borte for godt i ditt forhold, og deretter en dag du startet legge merke til endringer i din kjæreste. Han var så søt først, og han behandlet deg som en dronning. Nå du tilbringer mye tid hjemme, og han kommer uten deg. Du mistenker noe som skjer, og du ikke vil bare komme ut og spør om han har noen andre, eller hvis han er juks på deg, men du kan ikke ta dette lenger. Så hvordan du kan avgjøre om din kjæreste juks, og hva er fremgangsmåten for å håndtere en juksemaker.


Det er noen advarsel tegn som tyder på at han er juks på deg, og her er noen av tegn:


1. Han blir mer hengiven. Mens du er i noen tilfeller kan en kjæreste innse at de har vært neglectful av sin partner; Dette er også en indikasjon på at den samme kjæresten er følelse skyldig og forvirret om sine følelser. Mange menn som har vært vitne til kvinner på side vise en plutselig kave av oppmerksomhet og hengivenhet til deres kjærester plutselig.


2. Den ødeleggende kjæresten blir stadig mer kritisk. I dette scenariet kan kontinuerlig kjæreste som er engasjert i saken, se etter problemer eller atferd for å rettferdiggjøre sin affære – en venninne som ikke kan synes å gjøre noe rett eller hun ikke oppfyller behovene til krevende partneren.


3. Mange juks kjærester starte ofte uvanlig seksuell forespørsler av deres kjærester. Dessverre er dette ofte SANN hvis kjæresten har vært engasjerende i upassende seksuell aktivitet med noen andre. Plutselig, de kommer hjem, og ber deg om å gi dem en rundetid danse eller å engasjere seg i seksuelle spill ved hjelp av seksuell verktøy eller leker som aldri har vært foreslått før. Det samme kan sies om partneren kvinne som plutselig ønsker hennes mann å være mer dristig og eventyrlystne i seng.


4. En juks kjæreste kan vise en nedgang i interesse ikke bare husholdning småting og ansvar, men i engasjerende med barn og kone. Dessverre, en affære innebærer mye mer enn bare sex. Det engasjerer seg også følelsesmessige innsats. Mister interessen for familien, er hjemme, og venner en vanlig bivirkning av en affære. Det er som om personen, mann eller kvinne, plutselig begynner et nytt liv med en svært smale perspektiv. Slike distansering er ganske vanlig, og fører til finans, følelsesmessige og mentale stress på alle involverte parter.


5. Fusk ektemenn eller koner ofte opplever økonomiske problemer. Det er dyrt nok prøver å få endene møtes med sin kjæreste, boliglån eller andre familie forpliktelser. Har en annen kvinne eller mann på side i tillegg til den primære relasjonen kan være en belastning på økonomi. Kjøper gaver for andre mann eller kvinne kan være et dyrt trekk, som er på reise kostnader, hotellet kostnader og andre utgifter som er involvert i å leve som "andre liv."


6. Fysiske ledetråder. I mange horaktig relasjoner, en juks kjæreste kan utilsiktet komme hjem med leppestift på skjorte krage, nye klær eller selv endringer i personlig utseende og oppmerksomhet på detaljer i forhold til grooming vaner. For eksempel, kan en kvinne som har vært mer enn komfortabel bruk jeans og en sweatshirt plutselig begynne å betale ekstra oppmerksomhet til hennes utseende og slitasje ekstra makeup, smykker og kjoler. Mange menn og kvinner som er engasjert i en affære starter plutselig gå til gym eller bry seg om hvordan de ser ut. Nye frisyrer, nye parfymer og nye klær uten forklaring er ofte en indikasjon på at noe som skjer på siden.


7. Fysiske bevis. Det er ekstremt vanskelig å ignorere tegnene på en juks kjæreste. Slike ting som nye telefonnumre, kvitteringer, notater, i tillegg til kondomer finnes i klær eller andre slike uforklarlig elementer i Hjem, kontor eller familie bil er også ofte en indikasjon på at noe som skjer.


8. Overdreven telefonsamtaler. Å finne en ektemann eller kone på telefonen oftere enn vanlig kan tyde på en annen person i din kjæreste livet. Enda mer så hvis de plutselig henger når de finner du ser på dem eller selv om du får hang-ups når telefonen ringer, og du svarer. På denne dagen og alder av innringer-ID og * 69, mest horaktig menn og kvinner tar litt mer omsorg med kommunikasjon. Imidlertid glem mange menn og kvinner om telefonen regninger og private kriminalsjef muligheten til å spore telefonsamtaler på mobiltelefoner med cellen tårnene og deres steder. Mobile-telefon regningen er en av de beste metodene en kjæreste eller en privat etterforsker kan bruke til å fange en juks mann. Calls gjort i morgen, og på kvelden, rett før du får til å arbeide eller før du ankommer hjem om natten er ofte indikasjoner til partner å kontakte den andre personen når utenom hjemmemiljø. I motsetning til konvensjonelle fasttelefon telefontjenester, mobiltelefon telefon regninger liste hvert kall, varigheten, og tiden det er plassert.


Disse var bare noen av skiltene å vite hvis din kjæreste bedrar opp på du. Fant du de tipsene om hvordan du løser en relasjon som er nyttig? Du kan lære mye mer om relasjoner og hvordan du lagrer et ekteskap på linken nedenfor.

Friday, May 4, 2012

Hvor å lagre din relasjon etter Adultery-The skritt for å gjøre det sant

En relasjon er de svakeste er det noen gang trolig bli etter ekteskapet, men dette kan ikke være en dårlig ting. Dette høres ut som det kan være en realisering som er vanskelig å svelge, men sannheten er at tiden umiddelbart etter ekteskapet kan godt vise seg for å være en stor mulighet for deg. Dette kan også være en gang som kan ringe eller bryte en relasjon.


Ingen skal være utro mot. Som liker å være bedro? Men juks er ikke problemet, det er symptomet. Du må vite at et større problem underliggende utroskap er der du bør styre din oppmerksomhet. Lære at det er et problem med at du må adressen er bra for ditt forhold. Etter ekteskapet er på sitt svakeste ditt forhold, og er en fin anledning til å sette innsatsen i det.


Dette gir deg sjansen til å reparere ditt forhold og gjør det sterkere. Dette kan være hvor du kan lagre ditt forhold etter ekteskapet. Har du noensinne hørt si som erklærer at du ødelegge for å gjenoppbygge? Vel vanligvis etter gjør så ut kommer er bedre enn der du startet. Det er en mulighet til å gjøre forbedringer der du trodde nødvendige ingen.


Hvis du prøver å bare gå tilbake til hvordan ting var etter ekteskapsbrudd med ut å fikse ting, du vil ikke løse noen av problemene dine dypt rotfestet. Når dette skjer, vil du finne at historien skal gjenta seg. Du må starte på nytt og bygge ting tilbake opp fra bunnen. For å lagre ditt forhold etter ekteskapet dine forhold må en fullstendig overhaling. Dette er ikke valgfritt, fordi dette er den eneste måten å starte friskt og gjøre ting bedre for dere begge.


Dette kan virke teller intuitivt men det første du trenger å gjøre er å tilbringe litt tid fra hverandre. Dette er en må siden du arbeider med en etter ekteskapet situasjonen, nivået på mistro vil være høy og tanken på å la din partner ut av syne selv for et øyeblikk kan være helt ute av spørsmålet. Gjør dette vil tillate du å sette ting i perspektiv såvidt ditt forhold går. Tiden fra hverandre lar deg se din relasjon fra en alternativ visning og er en uunngåelig trinn i reparasjonen.


Den neste tingen du trenger å gjøre er å innse at det faktum at de ble sover med noen foruten du ikke var problemet i ditt forhold som førte til ditt ferie-opphold opp. Du begge må finne ut nøyaktig hva problemet var for å lagre ditt forhold etter ekteskapet. Du m├ñ fikse dypt ned problemet som ble lurking bak juks. Denne oppgaven må gjøres din prioritet.


OK, når du har gjort disse tingene, er det tid for deg å starte forholdet. Nøkkelen er å gjøre det fra begynnelsen. Lat som du nettopp møtte. Oppføre seg som om du ikke kjenner hverandre, som dine bare komme til kjent med hverandre. Starte akkurat som om du var dating noen andre på nytt. Ta tid å gå på datoer. Du skal behandle dette som en ny relasjon, fordi hvis du vil lagre ditt forhold etter ekteskapet, må du være villig til å sette alt bak deg et fokus på deling nye opplevelser; en ny start.


Til tross for det faktum at du bygger en fornyet relasjon etter ekteskapet, trenger du ikke å glemme om problemene som gjorde alt dette komme om. Vær oppmerksom på at tanken er å ha et bedre forhold enn før, ikke å ha samme forhold. For å oppnå dette må du Vokt dere for å gjøre de samme feilene.


Husk, det er hjelp tilgjengelig der ute, og å være åpen for å finne det kan være en god ting å gjøre for å løse ditt forhold. Å gjenoppbygge en relasjon etter at ekteskapet ikke er enkle, men hvis du er viet til arbeider ting ut med personen du elsker, vil det være en av de mest hensiktsmessig tingene du kan nå for.

Thursday, May 3, 2012

3 Tegn på en juks ektefelle

Disse 3 tegn på snyting ektefeller kan hjelpe du kan ta din juks ektefelle Hvis du vet hva se etter. Disse er tegn på at du kan overse. Tegnene på en juks ektefelle er ofte rett foran deg, men vi ikke skjønner hva som skjer til sin å sen. Uansett hva du gjør, ikke la din ektefelle vet du mistenker ham for juks, til du har noen god, solid fakta å sikkerhetskopiere dine mistanker.


Disse 3 tegn på en juks ektefelle er endringer som de prøver å gjøre med sine fysiske utseende. Din ektefelle kan gi deg hva synes like gode grunner for hvorfor de prøver å endre sitt utseende, men jeg vet fra erfaring deres mai være en sjulte grunn. De har funnet en ny elsker!


Det første tegnet du kanskje legge merke til er at ektefellen er oppgradering av sin garderobe. Han kan også fortelle deg han trenger noen nye klær. Klærne han har i dag er utdatert sier han. Din ektefelle kan også være seg Köln mer vanlige eller selv seg en ny duft. Ting her er han bære Köln før? Hvorfor han endre dufter? Også gir hva grunn han deg til endringen i garderobe og bruker mer Köln enn normalt. Ikke grill ham på dette, bare kommentar casually under samtalen at du har lagt merke til endringene.


Har du lagt merke til en endring i sin diett. Dette er det andre tegnet. Han sier plutselig han ønsker å miste noe vekt. Han sier behov for å spise mer sunt. Vi alle vet at å miste noen vekt er bra. Så betyr dette av selvtillit ingenting. Men hvis du legge dette logger sammen med andre indikatorer for en juks ektefelle som du kan være til noe.


Har han har en ny gym medlemskap eller er han faktisk bruker hans gamle medlemskap plutselig? Igjen, dette er bra i de fleste tilfeller. Vi alle må utøve mer. Men han kunne ha en annen grunn for å ville miste noen vekt og komme i bedre form. En juks ektefelle føler ofte behov for å komme i bedre form og taper noe vekt når han finner en ny elsker. Spesielt hvis den nye lover er yngre.


Hver enkelt av disse 3 tegn på en juks ektefelle kan bety noe når så på individuelt. Men hvis du tror at din ektefelle kan være bedrager opp på deg, må du se etter flere tegn. Vanligvis ett eller to tegn kan bety noe, men hvis du har 3 eller 4 god signerer sin tid til å begynne å se på å gjøre noen videre undersøkelser på egen hånd for å avgjøre om du virkelig har en juks ektefelle.


Disse 3 tegn gir sammen deg en god grunn til å holde øynene åpne for flere tegn. Se på andre områder av livet ditt ektefeller. Kan du se endringer det også?


Nå vil jeg gjerne invitere deg til å lese en mer detaljert artikkel om hvordan å fange din ektefelle juks på http://www.how-to-catch-spouse-cheating.com/catch-a-cheating-spouse.html

Wednesday, May 2, 2012

Hvor å forhindre din mann fra juks på deg

Hyppighet og mengde pause-ups og divorces på grunnlag av juks har vært fortsetter å vokse med en svimlende hastighet. Hvis ekteskap ble egentlig laget i himmelen, så hvorfor er dette skjer på jorden? Mens svarene er variert, er det faktum at det er veldig mye skjer en kjent og etablerte en. Og med den endrede livsstil og kultur, kan dette skje med deg, også. Stol på meg; Ingen kvinne er trygt fra hennes ektemann eller kjæreste bedrager opp på henne selv om de har vært gift i over 20 år. Mens årsakene kan være en eller flere, er hva som er viktig her å vite hvor å oppbevare seg inne din sjarm, slik at han ikke lure deg. Du trenger også å forstå hvordan de fleste menn er kablet psykologisk. Jeg skal prøve mitt beste for å hjelpe deg å forstå hvordan du kan virkelig holde til din mann fra hva jeg har lært gjennom min grundig studie av dem.


Først av alt, trenger du å endre din oppfatning av dem og skille fakta fra fiction. Hvis du vil gjøre dette, må du forstå at forholdet er en gi og ta, akkurat som i bedriften. Hvis du oppretter for mange forventninger fra din mann enn det som er rettferdig, er du overskriften på katastrofe. Du vil ha din mann å bruke mer tid med deg, forstå deg, elsker deg, elsker deg, beskytte deg, seg for deg, gir deg mer oppmerksomhet, woo du, gi deg alle verdslige fornøyelser, og listen fortsetter på ubestemt tid. Men har du gjort alt han forventer fra deg? Husk at forventninger bare skuffe oss. Målet ditt er å opprettholde den rette balansen ved å forstå dine begrensninger.


Lær hvordan du kommuniserer med menn. Dette kan høres dumt, men de fleste kvinner ikke vet halvparten av dette, glem å forstå hva det er. Hvis det er noe urovekkende at du trenger å snakke om, ikke barge til ham som en tornado og blurt ut som en uttrykkelig tog. Ideelt sett bør du komme og sitter i nærheten av ham, og etter en stund, begynne samtale med et ikke-defensiv spørsmål. Mesteparten av tiden han aldri vil svare umiddelbart, men samle sine tanker og svare etter en tid. Dette er tiden du trenger for å være den mest tålmodige. For å kommunisere godt, må du også lære å lytte tålmodig. De fleste kvinner har vane å avbryte eller kommenterer når noen andre er talende. Mens kvinner ofte snakker sammen med hverandre, har forskjellige samtaler som skjer på en gang, gå på avbryte hverandre, og likevel annen klarer å holde styr, menn er forskjellige-de er vant til å fokusere bare på en ting om gangen. Så når din mann er talt, la ham helt er ferdig og erkjenner det, selv om du ikke godtar den.


Neste, Stopp forutsatt med menn. Menn som alltid har deres Hjerner klarheit noe (og Ja, ingenting er noe). Så hvis du ønsker å formidle noe, har du å stave det til ham og ikke forvente seg å anta at han bør finne ut av ting selv. Hvis du ønsker å få noe gjort, er et godt tips å sette pris på den littlest oppgaven som han har gjort, selv om det er bare plukke opp hans tom plate og sette det i bassenget.


Det viktigste aspektet av å være en kvinne er feminine nåde. Bruk dette våpenet til beste evne og du har din mann siklende etter du! Jeg sier ikke at du flaunt din seksualitet, men heller, bare være komfortabel med det. La den flyte med nåde og stil. Du trenger ikke å bære mini skjørt til utstråler din feminine aura, selv jeans og t-skjorter kan at du skal se vakre ved bruk bare neglelakk (spesielt toenails). Menn er den mest komfortable med kvinner som er komfortabel med seg selv.


Det antas at menn bare tenke på sex hele tiden. Dette kan være SANN til en viss grad, er faktum, de ikke kan hjelpe det – som er hvordan deres Hjerner er kablet. For resten, sex er den eneste måten de kan nesten uttrykke sine følelser. Har du sett en mann cry ofte? Det er lett for kvinner å gråte ut sine problemer foran en venn, men hvor går menn? De har ikke tillatelse å gråte med mindre det er en stor krise. De har alltid lært "don't cry som en sissy", "vokse opp som en ekte mann", "være sterk, holde skyve", "bare cheer up, være tøff", osv. Så de har aldri lært å uttrykke sine følelser, heller de har ikke tilgang til dem. Det kan overraske deg at mens fantasize mye med å være med ulike vakre kvinner, de faktisk foretrekker monogamy! Så lenge de er fornøyd, vil de holde sine fantasier inni. Deres største frykt er å bli fanget i en affære, og de ikke kan stå som følger det skam.


Og mens vi i emnet sex, bør du vite at mest skilt menn si at "deres koner var ikke lenger interessert i sex" og syklisten opp er "de følte kjærlighet noe har forsvunnet". Tips her er-være entusiastisk om sex. Menn vil gjøre du føler deg glad, men de mister interessen hvis de forstand at du ikke er interessert. Og når du sier at du elsker ham, han vil overføre trådløst med glede.


Når du klage og mase mye, pleier menn å opprette defensiv veggene som blir det svært vanskelig å bryte gjennom. Hvis du vet at klagende og mas ikke er hjelpe deg, kanskje også stopper helt. Menn bare hater det når du prøver å endre dem med vilje, så holder unna slike tendenser. Hvis du prøver å stoppe ham fra å gå på hans vanlige "gutter eneste drikking nights", ser hans beste sporten på TV, hengende ut med venner, etc; han vil ikke like det som disse er hans måter å slappe av. På samme måte er som åpenlyst sjalu eller å holde orden på hans oppholdssted ikke kommer til å hjelpe i det hele tatt. La ham nyte andre kvinnelige selskap (med begrensninger, selvfølgelig) og tiltrekke ham til deg istedenfor samles ham.


Skal videreføres! For oppdateringer, sjekk ut http://www.bharatbhasha.com/author.php/Nirjara%20Rustom